Αυτή είναι η πιο αστεία εντολή που έδωσε η βασίλισσα Ελισσάβετ στη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πιο αστεία εντολή που έδωσε η βασίλισσα Ελισσάβετ στη Meghan Markle

Και κανένας δεν αγνοεί τις εντολές της βασίλισσας

Αν νόμιζες πως το να παντρευτείς έναν πρίγκιπα είναι απλή υπόθεση έκανες λάθος. Πόσο μάλλον, όταν γιαγιά αυτού του πρίγκιπα είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα βασίλισσα Ελισσάβετ. Όλοι γνωρίζουμε πως η «αρχηγός» αν θέλεις της οικογένειας έχει κάποια μέτρα στο παλάτι και αυτά πρέπει να τα τηρούν όλοι ανεξαιρέτως.

Γι’ αυτό λοιπόν και η Meghan Markle λίγους μήνες πριν από τον γάμο περνάει τη φάση του bootcamp. Εντάξει μπορεί να σου ακούγεται αστείο (είναι πραγματικά), αλλά η βασίλισσα έχει κάποιες απαιτήσεις από την μελλοντική Δούκισσα του Sussex, σύμφωνα με το περιοδικό Star του Φεβρουαρίου. Η ηθοποιός καταλαβαίνει πως πρέπει να έχει ένα τελείως διαφορετικό δημόσιο προφίλ τώρα, αλλά και η ίδια σοκαρίστηκε, όταν έμαθε κάποιους από τους περιορισμούς.

«Φαίνονται τόσο απαρχαιωμένες και γελοίες αυτές οι απαγορεύσεις», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό για τους βασιλικούς κανόνες. Σύμφωνα λοιπόν, με ειδικό ρεπορτάζ του περιοδικού η Meghan, δεν πρέπει να μιλάει αν δεν της απευθύνουν το λόγο, αφήνοντας φυσικά τον Harry να απαντά πρώτος, ενώ θα πρέπει πάντα να προχωρά εκείνος μπροστά κι η Meghan από πίσω. Σε κανέναν δεν αρέσει ένα υποτακτικός πρίγκιπας που να τον κάνει η γυναίκα του ό,τι θέλει.

Βρε Ελισσάβετ, δεν βρίσκεις πως είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά;

Διάβασε επίσης:

Meghan Markle & πρίγκιπας Harry: Το βέτο τους και οι «παρεξηγήσεις» μέσα στην βασιλική οικογένεια

To γεγονός που ίσως επισκιάσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle