Eva Longoria που είναι η κοιλιά σου; Η star σε έξοδο με τον σύζυγο της δεν μοιάζει καθόλου έγκυος

Eva Longoria που είναι η κοιλιά σου; Η star σε έξοδο με τον σύζυγο της δεν μοιάζει καθόλου έγκυος

Η φουσκωμένη της κοιλίτσα ούτε που φαίνεται

Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα φέτος πήρε η Eva Longoria, όταν πριν από έναν μήνα μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγος της Jose Baston. Έκτοτε μεσολάβησαν αρκετές εμφανίσεις της star οι πιο πρόσφατες από αυτές με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα. Και αυτό ακριβώς περιμέναμε να αντικρύσουμε και στην τελευταία της εμφάνιση στο Calif του Beverly Hills.

Όμως κάτι μαγικό συνέβη ή μήπως κάτι περίεργο; Η 42χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε σε έξοδο της για φαγητό με τον σύζυγο της στο εστιατόριο E Baldi το απόγευμα της Πέμπτης κι εκεί που περιμέναμε να την δούμε επιτέλους με πιο φουσκωμένη κοιλιά, βλέπουμε αυτήν τη φωτογραφία και αναρωτιόμαστε: Eva, που είναι η κοιλιά σου;

pregnant eva longoria lunch husband jose baston 05

Η star φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με λουλούδια και η κοιλιά της ήταν σχεδόν άφαντη. Ε όπως καταλαβαίνεις απορήσαμε! Δεν είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό να περιμένεις να δεις πόσο έχει φουσκώσει και να μην βλέπεις τίποτα. Βέβαια θα μας πεις μπορεί να φταίει τόσο η λήψη, η οποία ήταν ανφάς, όσο και το γεγονός ότι φορούσε μαύρο (ως γνωστόν το μαύρο κόβει) ρούχο.

Όπως και να ‘χει ωστόσο, ήταν υπέρλαμπρη και φαινόταν πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Ελπίζουμε στην επόμενη της εμφάνιση να είμαστε λίγο πιο τυχερές.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Γνώρισε η Jennifer Aniston τα παιδιά του Brad Pitt;