Πάρε βαθιά ανάσα και δες τη Miley Cyrus μέσα στο sexy κόκκινο μπικίνι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάρε βαθιά ανάσα και δες τη Miley Cyrus μέσα στο sexy κόκκινο μπικίνι της

Τι αψεγάδιαστο κορμί είναι αυτό;

Κι ενώ εμείς είμαστε ακόμη με την απορία αν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth έχουν τελικά παντρευτεί, η 25χρονη star απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία του Byron Bay στην Αυστραλία και μας αφήνει άφωνες με το κορμί της. Ξέραμε και βλέπαμε πως έχει ένα πολύ ωραίο σώμα αλλά είναι αλήθεια πως είχαμε καιρό να την δούμε με μαγιό κι ένα μικρό σοκ το πάθαμε.

Η νεαρή τραγουδίστρια απαθανατίστηκε στην παραλία φορώντας μόνο το κόκκινο μπικίνι της και εμείς καθόμασταν και με προσοχή μετρούσαμε πόσα ακριβώς κουτάκια (κοιλιακούς ντε) έχει στην κοιλιά της. Η Miley είναι γενικά ένα παρεξηγημένο κορίτσι, μιας και μπορεί να κάνει ό,τι πιο κουλό και χαζό μπορείς να φανταστείς μόνο για να τραβήξει τα φλας επάνω της.

489EE4C300000578 5319053 Holiday or honeymoon The singer is now back in Los Angeles where a 1 1517085877673

Αυτήν την φορά όμως τα κέρδισε με το σπαθί της όμως και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Οι κάμερες πήραν φωτιά -έχει πραγματικά άψογο κορμί- και εμείς μία βαθιά ανάσα, προκειμένου να δούμε όλες τις φωτογραφίες μέχρι το τέλος και να πετάξουμε μακριά την σοκολάτα που τρώγαμε.

Miley keep going, έχεις κορμάρα.

Διάβασε επίσης:

Η πιο sexy εγκυμονούσα! Η star ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά, φορώντας μόνο τα απαραίτητα