It’s a wrap! Η Demy έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που ήθελες καιρό

It’s a wrap! Η Demy έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που ήθελες καιρό

Και της πάει απίστευτα πολύ

Η Demy είναι κορίτσι νέο, φρέσκο και δροσερό. Λατρεύουμε να χαζεύουμε το Instagram account της και φυσικά να την ακούμε να τραγουδά. Μπορεί στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision να μην πήραμε την θέση που επιθυμούσαμε, όμως μας εκπροσώπησε επάξια και μας έκανε υπερήφανους. Η νεαρή τραγουδίστρια αυτό το διάστημα ετοιμάζει το video clip του νέου της τραγουδιού και στο backstage είδαμε και την αλλαγή στα μαλλιά της.

Μια ανάρτησή της και μερικά stories στο Instagram account της μας αποκάλυψαν το νέο της hair look, το οποίο μας άρεσε πολύ και φυσικά της ταιριάζει απίστευτα. Η Demy αποφάσισε να αποχωριστεί για λίγο το μακρύ μήκος που είχε στα μαλλιά της τους τελευταίους μήνες και να υιοθετήσει ένα bob κούρεμα και μία πιο σκούρα απόχρωση.

Η γλυκιά τραγουδίστρια ανέβασε, πριν από μερική ώρα, ένα βίντεο στο account της, στο οποίο φαίνεται τόσο το νέο της hair look, όσο και το τέλειο make up που επέλεξε γι’ αυτό το πρωινό της Παρασκευής. Αν κι εσύ θέλεις να κάνεις μία νέα αλλαγή στα μαλλιά σου, τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Demy.


https://www.instagram.com/p/BesLeIZn52z

Διάβασε επίσης:

Η Kylie Minogue πήρε την μεγαλύτερη εκδίκηση της ζωής της