Πόσος καιρός; George Clooney και Amal Alamuddin σε μία σπάνια εμφάνιση τους μετά από μήνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσος καιρός; George Clooney και Amal Alamuddin σε μία σπάνια εμφάνιση τους μετά από μήνες

Πόσο καιρό είχαμε να τους δούμε

Οχτώ μήνες έχουν περάσει από τότε που η Amal Alamuddin έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια της με τον διάσημο σύζυγο της και απ’ ό,τι φαίνεται τα γονεϊκά καθήκοντα έχουν επηρεάσει πολύ κι εκείνη και τον George Clooney, τους οποίους έχουμε να δούμε πάνω από τέσσερις μήνες σε κάποια έξοδο τους.

Και την αλήθεια μας θα σου την πούμε, μας έλειψαν και τους αποζητούσαμε. Και ξαφνικά σαν να άκουσαν την σκέψη μας, να σου και η πρώτη τους εμφάνιση μετά από τόσους μήνες. Το Σάββατο ο George και η Amal Clooney είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας, καθώς επιβιβάστηκαν σε ένα ιδιωτικό jet στο Los Angeles, με άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.

Το ταξίδι είναι προφανώς το δώρο της Amal για τα 40α της γενέθλια, τα οποία και γιόρτασαν εχθές (ή και όλο το διήμερο ποιος ξέρει) στον μυστικό προορισμό που προσγειώθηκε το ιδιωτικό τους jet. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά και ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει την στιγμή της επιβίβασης. Βέβαια ήταν αρκετά μακριά με αποτέλεσμα να μην τους δούμε και πολύ καθαρά για να «εξετάσουμε» σε τι κατάσταση βρίσκονται 8 μήνες μετά την γέννηση των Ella και Alexander.

Ξεκούραστους πάντως δεν θα τους λέγαμε και ας μην τους είδαμε τόσο καθαρά. Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Amal και να της ευχηθούμε σύντομα να κάνει μια έξοδο με τα παιδάκια της. Αρκετά δεν τα έκρυψαν;

Δες την φωτογραφία τους στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή την εμφάνιση της Amal Clooney δεν την περίμενες με τίποτα