Η star κυκλοφορεί χωρίς ίχνος make up και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Η star κυκλοφορεί χωρίς ίχνος make up και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Χωρίς αυτό να είναι απόλυτα κακό

Είναι νέα, όμορφη και τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο γνωστές και πολυσυζητημένες ηθοποιούς. Βλέπεις οι ταινίες στις οποίες και πρωταγωνιστεί αν και επιστημονικής φαντασίας, είναι από αυτές που λατρεύει ο κόσμος και που ανυπομονεί να δει κάθε φορά που κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Τώρα για να την δεις ξανά στην οθόνη σου θα πρέπει να κάνεις υπομονή ως τον Μάϊο, που θα βγει το πρώτο μέρος του Infinity War.

Και όσο εκείνη προετοιμάζεται και προσπαθεί να παραμένει σε φόρμα κάνοντας πεζοπορία στο Runyon Canyon στο Los Angeles, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε με total casual εμφάνιση και χωρίς ίχνος make up στο πρόσωπο της. Και μάντεψε, σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε ποια είναι. Η Elizabeth Olsen φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά πως να διατηρεί σε φόρμα τον εαυτό της και αυτό ακριβώς έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας, φορώντας τα αθλητικά της ρούχα.

Κι επειδή προφανώς γυμναστική και make up δεν πάνε μαζί, κάπως έτσι και η 28χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε στις φωτογραφίες δίχως μακιγιάζ και μας εξέπληξε. Το ότι δεν την αναγνωρίσαμε θα μπορούσε κάποιος να το δει και αρνητικά είναι η αλήθεια, όμως σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιήσαμε αρνητικά την έκφραση. Η Elizabeth έχει μία πολύ φυσική ομορφιά, η οποία αναδεικνύεται -προφανώς- καλύτερα όταν είσαι αμακιγιάριστη.

48EAC47600000578 5356953 Athletic streak The fresh faced actress appeared slightly out of m 3 1517908607082

Μπορεί οι φωτογραφίες που θα δεις να μην σου την θυμίσουν και πολύ, όμως ναι αυτή είναι η Elizabeth και την προτιμούμε ξεκάθαρα χωρίς μακιγιάζ.

Διάβασε ακόμη:

H διάσημη ηθοποιός για πρώτη φορά με το νέο της αγόρι

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με το μπικίνι της, λίγες εβδομάδες μετά την γέννα