Fifty Shades of Jamie! Και όμως αυτός ο 23χρονος νέος είναι ο Jamie Dornan

Fifty Shades of Jamie! Και όμως αυτός ο 23χρονος νέος είναι ο Jamie Dornan

Ο ηθοποιός δεν δείχνει να έχει αλλάξει και πολύ

Το sexy αγόρι του Fifty Shades of Grey έκανε εχθές πρεμιέρα στις κινηματογραφικές οθόνες, παρέα με την Dakota Johnson και όπως καταλαβαίνεις είμαστε ακόμη μουδιασμένες. Εντάξει μπορεί να υπάρχεις και εσύ εκεί έξω που δεν είσαι και πολύ fan και ενδεχομένως να μην ξετρελάθηκες από την ταινία, όμως μόλις δεις αυτές τις φωτογραφίες ίσως αλλάξεις γνώμη.

Τον Jamie Dornan τον ξέρουμε καλά, πολύ καλά και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να τον κοιτάζουμε στο έργο. Μπορεί να μην είναι και Brad Pitt έχει όμως ένα βλέμμα που σε κάνει να λιώνεις κάθε φορά που κοιτάζει την κάμερα με αυτό το λάγνο καιsuper sexy ύφος του. Μπορείς όμως να φανταστείς πως ακριβώς ήταν ο ηθοποιός στην δεκαετία των 20;

Αν όχι είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε, δείχνοντας σου τις παρακάτω φωτογραφίες. Πριν από 12χρόνια ο 35χρονος ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο show Lorraine, όπου και τραγούδησε live στη σκηνή της εκπομπής. Ο 23χρονος τότε Jamie ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι, το οποίο σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Φυσικά εκεί ήταν μικρότερος, όμως είχε το ίδιο sexy βλέμμα από τότε.

4907F3D300000578 5371899 image a 105 1518178219668

Ο «Christian Grey» πλέον είναι ένας ώριμος και γοητευτικός άντρας, ο οποίος τελικά δεν διαφέρει και πολύ από τον 23χρονο τότε νεαρό. Plus: είμαστε σίγουρες πως και τότε είχε την ίδια ωραία και αισθησιακή φωνή.

Δες τις φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Στην θέση της Amal Clooney θα δακρύζαμε μετά τη δήλωση αυτήν του George Clooney