Το υγιεινό και θρεπτικό πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα, που μπορείς να φτιάξεις κι εσύ

Το υγιεινό και θρεπτικό πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα, που μπορείς να φτιάξεις κι εσύ

Σίγουρα έχεις τα υλικά στην κουζίνα σου

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και ξέρει πολύ καλά τι να κάνει για να το διατηρεί σε φόρμα και πάντα καλλίγραμμο. Μπορεί να μας εκμυστηρεύτηκε τα μυστικά της για τέλειο κορμί, όμως εμείς ανακαλύψαμε ένα ακόμη και σου το παρουσιάζουμε.

Ξέρεις πως η Χριστίνα λατρεύει την yoga, όμως η γυμναστική από μόνη της δεν αρκεί για ένα καλλίγραμμο και υγιές σώμα. Πρέπει να τρως και το ανάλογο φαγητό, από το οποίο λαμβάνεις τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Ένα από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας είναι το πρωινό και η Χριστίνα μόλις μας έδειξε το θρεπτικό και υγιεινό πρωινό που τρώει στον Άγιο Δομίνικο.

Και είναι τόσο απλό που μπορείς να το αντιγράψεις και να φτιάχνεις κι εσύ. Γιαούρτι με φρούτα και σπιτική γκρανόλα περιλάμβανε το γεύμα της και είμαστε σίγουρες πως τα περισσότερα από αυτά τα συστατικά υπάρχουν κάπου μέσα στην κουζίνα σου. Αν λοιπόν, βαρέθηκες την σκέτη βρώμη, φτιάξε την δική σου σπιτική γκρανόλα κι έπειτα συνδύασε την σαν την Χριστίνα ή όπως αλλιώς εσύ θες για ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό.

27939350 10210362380685076 868750934 n

Διάβασε ακόμη:

Πάρε βαθιά ανάσα και δες της Χριστίνα Μπόμπα να ποζάρει με το μπικίνι της