Επιτέλους! Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννα, star μας δείχνει την κόρη της για πρώτη φορά

Επιτέλους! Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννα, star μας δείχνει την κόρη της για πρώτη φορά

Είναι πραγματικά πανέμορφη

Μπορεί να είχες ξεχάσει πως η star πέρυσι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγο της (δεύτερο για εκείνη κανονικά αφού έχει ακόμη έναν γιο), όμως η φωτογραφία της στο Instagram σου θύμισε πως όχι μόνο έχει μία κορούλα, αλλά πως είναι και μία κουκλίτσα ζωγραφιστή.

Η γνωστή τραγουδίστρια επιτέλους έκανε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πριν από έναν χρόνο. Ανέβασε στο Instagram account της, τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της και πρέπει να τις δεις asap.

Στο προσωπικό account της Ciara λοιπόν, θα δεις την πρώτη φωτογραφία της μικρής Sienna Princess Wilson, η οποία γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του περασμένου χρόνου. Το δέκα μηνών κοριτσάκι το βλέπουμε για πρώτη φορά και πραγματικά μας έχει ξετρελάνει. Ξέραμε πως η μικρούλα θα είναι σίγουρα πολύ χαριτωμένη έπρεπε όμως να το επιβεβαιώσουμε και ιδίοις όμμασι.

Η Ciara και ο Russell Wilson έκαναν ένα πανέμορφο μωρό, το οποίο πραγματικά τους μοιάζει. Η μικρή Sienna έχει τα χρώματα των γονιών της, ενώ για σχεδόν ενός έτους παιδάκι έχει πάρα πολύ πλούσιο και σγουρό μαλλί. Η 31χρονη τραγουδίστρια ανέβασε επίσης στο app της δύο ακόμη φωτογραφίες της μικρούλας και μας μόλις την είδαμε «λιώσαμε».

Η μικρή Sienna έχει ακόμη έναν αδερφό, τον δύο ετών Future Zahir Wilburn από την προηγούμενη σχέση της τραγουδίστριας και τώρα που το σκεφτόμαστε μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Είναι αναμφίβολα ένα γλυκύτατο κοριτσάκι και μας έκλεψε την καρδιά με το χαμόγελο της.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Baby boom: Η διάσημη τραγουδίστρια μόλις έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Μα πού είχε χαθεί; Δες την Anne Hathaway με την οικογένειά της μετά από καιρό