Η Beyonce με την κόρη της Blue Ivy, είναι ό,τι πιο όμορφο & χαριτωμένο μπορείς να δεις στις κερκίδες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Beyonce με την κόρη της Blue Ivy, είναι ό,τι πιο όμορφο & χαριτωμένο μπορείς να δεις στις κερκίδες

Για μία ακόμη φορά έκλεψαν την παράσταση

Μπορεί στο χθεσινοβραδινό show στο Staples Center του Los Angeles να διεξάγονταν η μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ (aka NBA All Star Game) όμως για μία ακόμη φορά αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Beyonce, παρέα με την κόρη της Blue Ivy. Στο περσινό παιχνίδι η star έκανε το ντεμπούτο της σε επίσημη έξοδο με φουσκωμένη την κοιλίτσα (όντας έγκυος στα δίδυμα παιδάκια της), φέτος όμως και πάλι ο φωτογραφικός δεν σταμάτησε να την «φλερτάρει».

Η 36χρονη τραγουδίστρια πήρε την κόρη της Blue και παρέα με την μητέρα της Tina Knowles και τον σύζυγο αυτής, Richard Lawson κατέφθασαν στο γήπεδο του Los Angeles προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και γενικά όλα όσα διαδραματίστηκαν εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός όμως δεν είχε μάτια παρά μόνο για την Beyonce και την 6χρονη κόρη της, αφού ομολογουμένως ήταν οι πιο εκκεντρικές παρουσίες. Η τραγουδίστρια κομψή και sexy ταυτόχρονα επέλεξε να φορέσει μία κίτρινη φούστα με μεγάλο άνοιγμα στο πλάι και ένα καφέ σκούρο hoodie (aka φούτερ με κουκούλα), συνδυάζοντας τα με ψηλοτάκουνα διάφανα παπούτσια, τα οποία αναδείκνυαν ακόμη περισσότερο τα πόδια της. Είχε κάνει τα μαλλιά της χαλαρές μπούκλες, τα οποία έπεφταν ανέμελα στους ώμους της, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

495DCC8E00000578 5407507 Clear shoes Beyonc wore see through high heels to the NBA All St a 77 1519025977326

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κινήθηκε και η Blue Ivy, αφού το ντύσιμο που η μητέρα της επέλεξε για εκείνη ήταν πολύ rock (θα λέγαμε). Μαμά και κόρη δεν σταμάτησαν να χαμογελούν στο φακό, ενώ φυσικά τράβηξαν και τις δικές τους selfies.

495EDC9600000578 5407507 image a 104 1519034653958

Δες στην gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες με το πιο όμορφο και χαριτωμένο δίδυμο της βραδιάς.

Διάβασε ακόμη:

Ο Tristan Thompson φλέρταρε με άλλη γυναίκα & αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στην Khloe Kardashian