Whaaat;; Η Kylie Jenner έχασε 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες

Whaaat;; Η Kylie Jenner έχασε 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες

Και έχει βρει και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον ράπερ σύντροφο της, Travis Scott. Και πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί αυτός ο μήνας η reality star έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό της εαυτό. Μετά τον ερχομό της κόρης της και σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε με όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης της, η ίδια η Kylie είχε αναφέρει πως τρώει για δύο άτομα.

Είναι γνωστό πως η όρεξη σου ανοίγει τρομερά όταν είσαι έγκυος και αυτό μας απέδειξε και η Kylie Jenner, η οποία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έφτασε τα 82 κιλά. Ναι, πραγματικά ακούγονται πάρα πολλά και είναι πολλά. Όμως η 20χρονη star κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να επιστρέψει και πάλι στο προ εγκυμοσύνη εαυτό της, όπως μόνο μία Kardashian θα μπορούσε να κάνει.

Πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον αποκάλυψαν στο Life & Style πως η Kylie μέσα σε τρεις εβδομάδες έχασε 16 ολόκληρα κιλά. Η star ένιωσε την ανάγκη να βρει όσο πιο γρήγορα γινόταν τον εαυτό της, καθώς ένιωθε απωθητική και χοντρή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κάτι που την οδήγησε και στο γνωστό κρυφτό όσο κυοφορούσε την κόρη της.

«Η ίδια αποκαλούσε τον εαυτό της χοντρό και αηδιαστικό όλη την ώρα. Η Kylie δεν ήθελε με τίποτα να κάνει δημόσια εμφάνιση κατά αυτόν τον τρόπο. Τώρα που έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της, πιστεύει πως έχει πολλά να αποδείξει», ανέφερε η πηγή στο Life & Style. Κι επειδή όπως αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου τα 16 κιλά δεν είναι και πολύ λίγα, ανυπομονούμε να την δούμε σε έξοδο της και να θαυμάσουμε αυτήν της την προσπάθεια.