Η #tb φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Σίσσυ Χρηστίδου με τον μπαμπά της, αξίζει το like σου

Η #tb φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Σίσσυ Χρηστίδου με τον μπαμπά της, αξίζει το like σου

Μπορεί σήμερα να μην είναι Πέμπτη, όμως η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο Instagram account της το πιο όμορφο throwback της ημέρας. Όπως ίσως γνωρίζεις σήμερα γιορτάζουν ο Θοδωρής και η Θεοδώρα και η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει δύο άτομα στην οικογένεια της που γιορτάζουν. Εκτός από τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη λοιπόν, γιορτάζει και ο αγαπημένος της μπαμπάς, στον οποίο και ευχήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε στο προσωπικό της account στο Instagram μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία απαθανατίζεται εκείνη και ο μπαμπάς της και δύο είναι τα πράγματα που θέλουμε να πούμε. Πρώτον η γλυκιά Σίσσυ δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που ήταν παιδάκι, το χαμόγελο της είναι το ίδιο μεγάλο και όμορφο που σου φτιάχνει την διάθεση και δεύτερον, πόσο όμορφος άντρας είναι ο μπαμπάς της.

Κοιτάζοντας τους αντιλαμβανόμαστε, σε ποιον έμοιασε κι εκείνη και ο κούκλος αδερφός της. Ο Θοδωρής Χρηστίδης κοιτάζει τον φακό κι έχοντας αγκαλιά την κόρη του δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. «Happy name day Daddy ♥️ #MyFirstLove #MyKing #MyDaddy #MySuperhero #LoveYouPikakiMou», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της, η οποία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δέχθηκε άπειρα σχόλια και likes από τους φίλους και θαυμαστές της.

Το σίγουρο είναι πως αξίζει και το δικό σου like.

Δες την φωτογραφία της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Σίσσυ Χρηστίδου με casual ντύσιμο και εμφανώς αδυνατισμένη