Αυτό είναι το σώμα της Kylie Jenner τρεις εβδομάδες μετά την γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το σώμα της Kylie Jenner τρεις εβδομάδες μετά την γέννα

Έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πριν από σχεδόν έναν μήνα και μέσα σε τρεις εβδομάδες κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η reality star σύμφωνα με πληροφορίες είχε φτάσει τα 82 κιλά και πλέον ζυγίζει 66 κιλά. Η νεαρή μανούλα κατάφερε μέσα σε τρεις εβδομάδες να χάσει 16 ολόκληρα κιλά και αυτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μόνο μία Kardashian θα μπορούσε να το κάνει.

Κι εκεί που ανυπομονούσαμε να δούμε την νέα εμφάνιση της star, ο φωτογραφικός φακός κατόρθωσε να την απαθανατίσει στο Los Angeles το πρωί της Παρασκευής σε μία άκρως casual εμφάνιση της. Η 20χρονη έχει χάσει πράγματι πάρα πολλά κιλά και αυτό φαίνεται τόσο στο σώμα της, όσο και στο πρόσωπο της.

49884E5F00000578 0 image a 46 1519431490218 1

Η Kylie φορούσε ένα total black σύνολο που αποτελούνταν από ένα buggy αντιανεμικό μπουφάν και κολάν γυμναστικής. Κι εκεί ακριβώς καταφέραμε να δούμε το σώμα της. Το κολάν τόνιζε τα πλέον αδυνατισμένα πόδια της, ενώ και το πρόσωπο της είχε ξεφουσκώσει αρκετά. Της αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια γι’ αυτήν της την προσπάθεια.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το ατύχημα της Victoria Beckham και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram