Η sexy φωτογραφία της Βίκυ Καγιά και το απίστευτο σχόλιο του συζύγου της

Η sexy φωτογραφία της Βίκυ Καγιά και το απίστευτο σχόλιο του συζύγου της

Αυτήν τη φωτογραφία της πρέπει να τη δεις

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός πως πλέον είναι μανούλα δύο παιδιών εξακολουθεί να διατηρεί ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί. Και αυτό ακριβώς μας θύμισε μία ακόμη φορά με την χθεσινή φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της.

Οι Πέμπτες είναι η μέρα που κάνουμε το γνωστό -και μη εξαιρετέο- throwback και αυτό της Βίκυς είναι ίσως ότι καλύτερο είδαμε τις τελευταίες μέρες. Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία από την πρώτη φωτογράφιση που έκανε πριν από 25 χρόνια με τον ταλαντούχο και πολύ καλό της φίλο και σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια και μας άφησε άφωνες.

Εκτός από το απίστευτο κορμί της όμως, το οποίο πραγματικά δεν έχουμε ούτε μία λέξη για να το περιγράψουμε, αξίζει να αναφερθούμε και στο τρομερό σχόλιο που έκανε στην φωτογραφία ο σύζυγος της. Σε αυτήν την λήψη λοιπόν, η sexy Βίκυ Καγιά περιτριγυρίζεται από τρία αγόρια μοντέλα, ένας εκ των οποίων μάλιστα την φιλάει στο μάγουλο.

Και κάπου εδώ ο Ηλίας Κρασσάς ένιωσε το τερατάκι της ζήλιας να τον τσιμπά, σχολιάζοντας μάλιστα κάτω από την φωτογραφία της πως ζηλεύει. Ηλία, το κορίτσι αυτό είναι πια δικό σου, δεν έχεις να φοβάσαι και να ζηλεύεις τίποτα και κανέναν.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Βίκυ Καγιά & Bianca: Μας εύχονται καλό μήνα μέσω Instagram