«Λιώσε» ελεύθερα: Η Selena Gomez ευχήθηκε στον Justin Bieber με τον πιο γλυκό και cool τρόπο

«Λιώσε» ελεύθερα: Η Selena Gomez ευχήθηκε στον Justin Bieber με τον πιο γλυκό και cool τρόπο

Μα πόσο ερωτευμένο είναι αυτό το κορίτσι

Η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι μαζί –και πάλι- τους τελευταίους πέντε μήνες και μας έχουν διαψεύσει πανηγυρικά, όσον αφορά την σχέση τους και πόσο θα κρατούσε αυτήν τη φορά. Μάλιστα πριν από κάποιες ημέρες κυκλοφόρησε και η είδηση πως ο τραγουδιστής είναι έτοιμος ακόμη και να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του (αν και η μητέρα της επιτέλους τον αποδεχτεί).

Οι δυο τους πλέον αποτελούν τον ορισμό του couplegoals και δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε σε τρυφερά τετ-α-τετ. Μπορεί στην αρχή να μην συμφωνούσαμε με αυτήν την επανασύνδεση, όμως μας απέδειξαν τι εστί αληθινός έρωτας. Και η Selena με μία κίνηση της μας έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Ο Justin Bieber είχε γενέθλια και η νεαρή star του ευχήθηκε με τον πιο cool και τρυφερό τρόπο. Με μία φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία απαθανατίζεται η ίδια να χαμογελά, έχοντας μία polaroid στο μέτωπο της τοποθετημένη έγραψε: «1η Μαρτίου 1994: Κάποιος που ξέρω και είναι super cool γεννήθηκε».

Και ναι φυσικά εννοούσε τον Justin, το αγόρι αυτό, που μπορεί να την έχει πληγώσει αρκετές φορές, την αγαπά όμως όσο τίποτα άλλο.

Δες την φωτογραφία της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Photoshop ή όχι; Δες τις νέες φωτογραφίες της Selena Gomez