Η Jennifer Lopez ποζάρει με μίνι φόρεμα και το σώμα της μας κόβει την ανάσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Lopez ποζάρει με μίνι φόρεμα και το σώμα της μας κόβει την ανάσα

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες τις φωτογραφίες της 

Μπορεί η Jennifer Lopez να διανύει το 48ο της ηλικίας της, όμως τόσο εκείνη, όσο και το κορμί της φροντίζουν να μας βάζουν τα γυαλιά κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση. Και αν σημερινή ήταν απλά μια μέρα δουλειάς για την τραγουδίστρια, για εμάς ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση πως όσο και να μεγαλώσει αυτή η γυναίκα θα παραμείνει μια θεά.

Η 48χρονη τραγουδίστρια κοινοποίησε σήμερα στο προσωπικό της account στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα του show World of Dance στο οποίο και συμμετέχει με το outfit που επέλεξε να φορέσει και όπως καταλαβαίνεις μας άφησε άφωνες...ξανά.

Ένα μίνι φόρεμα σε ροζ απόχρωση επέλεξε η Λατίνα τραγουδίστρια και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε ξεκάθαρα την επιλογή της. Το συγκεκριμένο φόρεμα αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και την έκανε να δείχνει απίστευτα sexy. Η φωτογραφία σε καθηλώνει τόσο πολύ που ακόμη και τα υπέρτατα καλοσχηματισμένα πόδια της δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο σχολιασμού.

Το "μπράβο" είναι ίσως η μόνη λέξη που μπορούμε να αρθρώσουμε βλέποντας την. Δες τις φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς.

Διάβασε ακόμη:

Η JLο στο φετινό Wold Of Dance... δεν παίζεται!