Το καυτό φιλί του τραγουδιστή που πρόδωσε την νέα του σχέση και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το καυτό φιλί του τραγουδιστή που πρόδωσε την νέα του σχέση και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νέα σχέση στο Hollywood

Ένας νέος έρωτας φαίνεται πως άρχισε να ανθίζει στην άλλη του πλευρά του Ατλαντικού ανάμεσα σε γνωστό τραγουδιστή και μίας μελαχρινής όμορφης κοπέλας, της οποίας ακόμη αγνοούμε τα στοιχεία. Το Hollywood για μία ακόμη φορά ζει μεγάλες στιγμές και η φωτογραφία με τους δυο τους να φιλιούνται παθιασμένα δεν ας αφήνει και πολλά περιθώρια σχετικά με την σχέση τους.

Ο Nick Jonas φαίνεται πως έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή του και το καυτό φιλί του με την όμορφη μελαχρινή στην Αυστραλία πριν από μερικές ημέρες κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Ο 25χρονος τραγουδιστής βρίσκεται στο Sydney παρέα με τον αδερφό του Joe για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρήκε όμως και αρκετό χρόνο για να παραδοθεί στον έρωτα του γι’ αυτό το άγνωστο μελαχρινό κορίτσι.

Οι δυο τους φαίνεται να είναι αρκετό καιρό μαζί (να κάτι ακόμη που δεν γνωρίζαμε), αφού γνωρίζονται ήδη πολύ καλά, ενώ πέρασαν μία ολόκληρη μέρα μαζί κάνοντας ποδηλατάδα, βόλτες στην παραλία, τρώγοντας μαζί μεσημεριανό και φυσικά απολαμβάνοντας βραδινά ποτά στα μπαράκια του Sydney. Κι εκεί που πιστεύαμε πως δεν θα μάθουμε ποτέ ποιο είναι αυτό το μυστηριώδες κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του 25χρονου τραγουδιστή, να σου πούμε πως το TMZ βρήκε και αποκάλυψε το όνομα της νεαρής και είναι Annalisa Azaredo.

Οι δυο τους μάλιστα ακολουθούν και ο ένας τον άλλον στο Instagram, οπότε δεν αποκλείεται να γνωρίστηκαν με αυτόν τον τρόπο. Από τίς φωτογραφίες που είδαμε πάντως -και θα δεις και εσύ παρακάτω- είναι και πολύ όμορφη και έχει και πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα. Thumbs up, λοιπόν γι’ αυτήν την τόσο απρόσμενη σχέση.

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Jennifer Lopez ποζάρει με μίνι φόρεμα και το σώμα της μας κόβει την ανάσα

Η Kylie Jenner ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει το κορμί της, έναν μήνα μετά τη γέννα