Η throwback φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού και το τρυφερό μήνυμα για το μωράκι της

Η throwback φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού και το τρυφερό μήνυμα για το μωράκι της

Σε λίγες ημέρες θα γίνει μανούλα

Τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της διανύει η Δούκισσα Νομικού, η οποία μέχρι το τέλος του μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Όπως καταλαβαίνεις πλέει σε πελάγη ευτυχίας -κάτι απόλυτα φυσιολογικό- όπως κάθε μέλλουσα μανούλα και πλέον μετρά αντίστροφα για την στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια τον Ιούνιο που μας πέρασε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της και μία φωτογραφία από εκείνη την ευτυχισμένη μέρα της ζωής της μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα με τους fans της στο Instagram, δίνοντας παράλληλα ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για το μωράκι που περιμένει.

Φορώντας το λευκό ολόσωμο μαγιό της, καθισμένη σε μία πισίνα και με θέα το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: «Καλό μήνα δεν σας είπα ? Καλό μήνα!!! Ο Μάρτης γίνεται επισήμως ο αγαπημένος μου μήνας πλέον! Όχι, καθόλου γδάρτης ☺️ #tbt όταν ήμουν δελφινάκι!? Τώρα είμαι μια τρισευτυχισμένη ??????✨✨ #momtobe #9monthspregnant #happy #welcomemarch #finalcountdown #summerlover #greece ??».

Όπως αντιλαμβάνεσαι σχόλια και likes έπεσαν βροχή!

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο υγιεινός και θρεπτικός χυμός που πίνει η Δούκισσα Νομικού στην εγκυμοσύνη της