Χρυσά Βατόμουρα 2018: Μαντεύεις ποια ταινία ήταν η χειρότερη της χρονιάς;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χρυσά Βατόμουρα 2018: Μαντεύεις ποια ταινία ήταν η χειρότερη της χρονιάς;

Οι νικητές των Χρυσών Βατόμουρων ανακοινώθηκαν και δεν φαντάζεσαι ποιοι κέρδισαν

Λίγες ώρες πριν μάθουμε τους μεγάλους νικητές των Χρυσών αγαλματιδίων των Oscars και θαυμάσουμε για μία ακόμη φορά τις γυναικείες παρουσίες στο κόκκινο χαλί, πραγματοποιήθηκε η 38η απονομή τωνΧρυσών Βατόμουρων και ανακοινώθηκαν οι νικητές αυτών. Μεταξύ μας δεν τη λες και πολύ τιμητική διάκριση.

Οι υποψήφιες ταινίες πολλές και γνωστές και οι νικητές των βραβείων αυτών κάπως απρόσμενοι. Για το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου ομολογουμένως ξαφνιαστήκαμε.

Το βραβείο χειρότερης ταινίας λοιπόν πήρε η ταινία κινουμένων σχεδίων «The Emoji Movie», η οποία μεταξύ άλλων απέσπασε τρία ακόμη σαρώνοντας σχεδόν όλες τις κατηγορίες. Αυτά ήταν: το βραβείο Χειρότερης σκηνοθεσίας (Tony Leonidis), Χειρότερο κινηματογραφικό ζευγάρι και Χειρότερο σενάριο.

Το βραβείο Χειρότερου πρώτου ανδρικού ρόλου πήρε ο Tom Cruise για την ταινία «The Mummy», ενώ αυτό του δεύτερου ανδρικού πήρε ο Mel Gibson για την ταινία «Daddy’s Home 2». Αντίστοιχα το βραβείο Χειρότερου πρώτου γυναικείου ρόλου πήρε η Tyler Perry για την ταινία «Boo 2! A Madea Halloween». Η ταινία «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» μπορεί να είχε εννιά υποψηφιότητες, δεν πήρε ωστόσο κανένα βραβείο, ενώ με τα χέρια άδεια έφυγε και η ταινία του Darren Aronofsky «Mother» που είχε τρεις υποψηφιότητές, ανάμεσα σε αυτές και της Χειρότερης Σκηνοθεσίας.

Διάβασε ακόμη:

Όλα τα ονόματα των stars που θα παρουσιάσουν κάποιο βραβείο στα φετινά Oscars