Είναι γεγονός! Οι πρώτες κοντινές φωτογραφίες της Stormi Jenner Webster είναι εδώ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι γεγονός! Οι πρώτες κοντινές φωτογραφίες της Stormi Jenner Webster είναι εδώ

Και το Instagram βρίσκεται σε αμόκ

Μπορεί η Kylie Jenner να γιόρτασε τον ένα μήνα ζωής της κόρης της ποζάροντας με την μικρούλα αγκαλιά και δείχνοντας μας από κοντά το κοριτσάκι της, όμως και πάλι οι λήψεις δεν μας ευνοούσαν και τόσο και δεν μπορέσαμε να δούμε πολύ καθαρά την μικρή Stormi. Ευτυχώς όμως η reality star ήξερε πόσο πολύ θέλαμε να την δούμε -εντάξει όχι εμείς συγκεκριμένα- και πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account την πιο κοντινή λήψη της κόρης της μέχρι στιγμής.

Ψέματα δεν θα σου πούμε, μας έπιασε κάπως απροετοίμαστες και ξαφνιαστήκαμε με αυτό που αντικρύσαμε. Το μωράκι αυτό είναι πραγματικά πανέμορφο και μοιάζει ασυζητητί στην Kylie, όταν ήταν κι εκείνη μωρό. Η μικρή Stormi είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι τυλιγμένη με ένα πολύ χουχουλιάρικο κουβερτάκι και φορώντας την πιπίλα της έβγαλε μια γλυκύτατη κραυγή -ξέρεις αυτούς τους χωρίς νόημα ήχους που κάνουν τα μωρά- και μας έλιωσε την καρδιά κυριολεκτικά.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες παρακάτω και πες μας, θες κι εσύ όσο κι εμείς να την σφίξεις στην αγκαλιά σου και να της τσιμπάς τα μάγουλα;


https://www.instagram.com/p/Bf3zxyRAvQy

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner ποζάρει ημίγυμνη και μας δείχνει το κορμί της, έναν μήνα μετά τη γέννα