Αυτήν τη φορά το τερμάτισε: Η Emily Ratajkowski μας δείχνει το μονόπετρο της ποζάροντας...topless

Αυτήν τη φορά το τερμάτισε: Η Emily Ratajkowski μας δείχνει το μονόπετρο της ποζάροντας...topless

Όταν βλέπεις σε μία ξένη είδηση το όνομα της Emily Ratajkowski ξέρεις σίγουρα πως ό,τι και να έχει κάνει, θα το έχει κάνει γυμνή ή έστω ημίγυμνη. Αυτές οι δύο λέξεις έχουν ταυτιστεί πια με το νεαρό μοντέλο και άλλωστε και η ίδια πρόσφατα δήλωσε, πως νιώθει πολύ πιο άνετα όταν είναι γυμνή. Ποιες είμαστε εμείς που θα την «κατηγορήσουμε» ή θα την κρίνουμε γι’ αυτό;

Όπως κατάλαβες λοιπόν και αυτήν τη φορά η Emily φρόντισε να μην αφήσει τίποτα στην φαντασία μας όταν μας έδειξε το δαχτυλίδι του γάμου της, αφού για μία ακόμη φορά πόζαρε topless. Η 26χρονη καλλονή σόκαρε και εξέπληξε τους fans της για μία ακόμη φορά, όταν την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες από την κρυφό της γάμο με τον Sebastian Bear McClard.

Μία εβδομάδα μετά επέστρεψε και πάλι στις παλιές καλές συνήθειες της ανεβάζοντας μία topless φωτογραφία, στην οποία κρατά το γυμνό στήθος της με τα δυο της χέρια και μας δείχνει το λαμπερό δαχτυλίδι του γάμου της -και μερικά ακόμη που φόρεσε για την φωτογραφία-. Σα να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν, η 26χρονη έκανε comeback στις naked selfies, αναστατώνοντας για μία ακόμη φορά τον ανδρικό πληθυσμό.

Τι σημασία που το sexy αυτό κορίτσι είναι πια παντρεμένο; Οι παλιές καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται όπως βλέπεις. Δες στη gallery παρακάτω την naked φωτογραφία της.

Διάβασε ακόμη:

Μία εβδομάδα μετά τον μυστικό τους γάμο, το διάσημο ζευγάρι έκανε την πρώτη του έξοδο

H Emily Ratajkowski μόλις φόρεσε το πιο στυλάτο blazer που κοστίζει μόνο 90 Ευρώ