Το συγκλονιστικό μυστικό για τη Selena Gomez και την υγεία της που σίγουρα δεν ήξερες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το συγκλονιστικό μυστικό για τη Selena Gomez και την υγεία της που σίγουρα δεν ήξερες

Και δεν είναι και πολύ θετικό να ξέρεις

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε μετά από ανάρτηση της Selena Gomez στο Instagram, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε η γλυκιά και αγαπημένη τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, καθώς το αυτοάνοσο νόσημα της, της είχε δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Η κολλητή της φίλη Francia Raisa, ήταν αυτή που της έσωσε τη ζωή μεταφορικά και κυριολεκτικά. Η 29χρονη star σε πρόσφατη συνέντευξη της στο W Magazine ανέφερε πως η Selena παραλίγο να πεθάνει από τις επιπλοκές μετά την χειρουργική επέμβαση. «Η ανάρρωση ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ δεν ήθελα να φάω, δεν ήθελα να πιώ τίποτα και η Selena είχε επίσης κάποιες επιπλοκές».

«Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο ξύπνησα και έλαβα ένα μήνυμα από εκείνη, που έγραφε φοβάμαι πραγματικά. Το νεφρό μου είναι τόσο ενεργό, που όταν εκείνη γύρισε από την άλλη έσπασε μία αρτηρία. Και έτσι την έβαλαν και πάλι σε ένα επείγον χειρουργείο και πήραν μία φλέβα από το πόδι της για να χτίσουν μία καινούργια αρτηρία, η οποία θα κρατούσε το νεφρό μου στη θέση του. Θα μπορούσε να έχει πεθάνει».

Είναι τόσο τρομερό και συγκλονιστικό όσο ακούγεται και χαιρόμαστε υπερβολικά πολύ που όλα πήγαν καλά τελικά.

Διάβασε ακόμη:

Χωρισμός βόμβα: Τι συμβαίνει με Selena Gomez και Justin Bieber;

Vanity Fair εναντίον Brad Pitt: «Θέλει να πιστέψετε πως είναι ο νικητής σε αυτόν τον χωρισμό»