Οι throwback φωτογραφίες της Victoria Beckham κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι throwback φωτογραφίες της Victoria Beckham κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Και οφείλεις να τις δεις

Μπορεί τις τελευταίες μέρες και μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η ευτυχία της Victoria Beckham να απειλήθηκε ξανά -μα δεν κρατιέται και αυτός ο David καθόλου- ωστόσο είναι ξεκάθαρο και γνωστό πως είναι μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον πλανήτη και με την πιο όμορφη οικογένεια φυσικά.

Εντάξει δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν δώσει τροφή για σχόλια και αφορμές για χωρισμό, η Victoria και ο David Beckham παραμένουν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Και όπως αντιλαμβάνεσαι θα μας στοιχίσει αρκετά αν κάποια στιγμή αποφασίσουν να δώσουν ένα τέλος στην όμορφη αυτή σχέση τους.

Ας αφήσουμε όμως τα μελοδραματικά και ας επιστρέψουμε σε αυτές τις throwback φωτογραφίες που ανέβασε η Victoria Beckham πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της. Η μητέρα λοιπόν της πρώην τραγουδίστριας και επιχειρηματία έχει σήμερα τα γενέθλια της και φυσικά δεν γινόταν να μην της ευχηθεί η ίδια της η κόρη. Γι’ αυτό λοιπόν έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και της ευχήθηκε ποστάροντας δύο φωτογραφίες αρκετά παλιές.

Τόσο, που αν δεν βλέπαμε ποιος ανέβασε αυτές τις φωτός δεν θα καταλαβαίναμε, πως η εικονιζόμενη ήταν η Victoria. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το throwback έγινε στην βρεφική ηλικία της star, σε δυο φωτογραφίες με τους γονείς της. Και εμείς έχουμε μόνο δύο πράγματα να πούμε: α). πόσο γλυκό μωρό ήταν η Victoria και β.) η Harper Beckham μοιάζει απίστευτα στην γιαγιά της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα βγάλουν εκτός εαυτού τη Victoria Beckham

H Victoria Beckham μόλις επινόησε ένα νέο τρόπο να κρατάς την τσάντα σου