Beyonce στη θέση της Beyonce!Η star περιμένει δίδυμα και αυτή της η φωτογραφία σου είναι πολύ γνωστή

Beyonce στη θέση της Beyonce!Η star περιμένει δίδυμα και αυτή της η φωτογραφία σου είναι πολύ γνωστή

Μήπως διακρίνεις κάποια κοινά στοιχεία;

Ήταν 1η Φεβρουαρίου του 2017 όταν η Beyonce ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Jay Z θα αποκτήσουν δίδυμα. Μάλιστα το έκανε με μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram, τερματίζοντας ως η φωτογραφία με τα περισσότερα likes σε διαδικτυακή πλατφόρμα για το 2017. Μπορεί στην πορεία η πρώτη φωτογραφία της Stormi Jenner να την ξεπέρασε, αλλά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αυτήν τη στιγμή.

Η φωτογράφιση αυτή της Beyonce ενέπνευσε κι άλλες stars να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την star από το Real Housewives να το κάνει πράξη πριν από μερικά 24ωρα. Η Meghan King Edmonds ανακοίνωσε τα Χριστούγεννα πως θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και πριν από δύο μέρες, έχοντας πια φουσκώσει πολύ έγινε Beyonce στη θέση της Beyonce.

Η 33χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, όπως ακριβώς και η Queen Bey όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Μερικά λουλούδια, ένα σετ εσώρουχα κι ένα τούλι στο κεφάλι της star ολοκλήρωσαν τη φωτογράφιση και ήταν σαν να βλέπουμε και πάλι τη Beyonce. Η μόνη διαφορά στις δύο stars, είναι πως η ηθοποιός περιμένει δύο αγοράκια και σίγουρα είναι πολύ ευτυχισμένη κι εκείνη και ο σύζυγος της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Beyonce έχει αποφασίσει να γίνει κορμάρα