Η πραγματική αιτία χωρισμού Selena Gomez και Justin Bieber μόλις αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πραγματική αιτία χωρισμού Selena Gomez και Justin Bieber μόλις αποκαλύφθηκε

Και δεν είναι αυτή που όλοι νομίζαμε

Όλα τα ωραία παραμύθια κάποτε τελειώνουν και αυτό ακριβώς συνέβη –ξανά- και στην περίπτωση της Selena Gomez με τον Justin Bieber. Μπορεί πριν από έξι μήνες να ενθουσιάστηκες αρκετά όταν έμαθες πως οι δυο τους επανασυνδέθηκαν και πάλι, όμως το όμορφο αυτό story του ζευγαριού είχε ημερομηνία λήξης και λίγο πολύ το ξέραμε.

Κάπως έτσι λοιπόν, πριν από δύο ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, με κυριότερη αιτία να αναφέρεται αυτή της αρνητικής στάσης της μητέρας της τραγουδίστριας. Όπως ήδη γνωρίζαμε η Mandy Teefy δεν συμπαθούσε τον Justin και δεν τον θεωρούσε καθόλου κατάλληλο για την κόρη της και της το είχε κάνει σαφές ουκ ολίγες φορές.

Κι ενώ πολλοί είναι αυτοί που την παρουσιάζουν ως την αιτία χωρισμού, τελικά αυτό διαψεύστηκε και ήρθε στο φως η πραγματική. Ή τουλάχιστον αυτή που τα ξένα μέσα θέλουν ως πραγματική αιτία. Προηγουμένως είχε αναφερθεί πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και γι’ αυτό κάνουν ένα διάλειμμα, ωστόσο η διαφωνία που τους έφερε στον χωρισμό δεν είχε να κάνει με την μητέρα της, αλλά με τα γενέθλια του Justin.

Νέα δημοσιεύματα στο E!News λοιπόν, αναφέρουν πως εκείνη ήθελε να το γιορτάσει ήρεμα και χωρίς τρίτους αναμεσά τους, ενώ εκείνος ήθελε κάτι πολύ grande, το οποίο να περιλαμβάνει και όλους τους φίλους του από την εκκλησία. Και αν μας ρωτάς αυτό έχει μία λογική, εάν μάλιστα σκεφτείς, πως εκείνη δεν παρευρέθηκε στο πάρτι του.

Η 25χρονη τραγουδίστρια αρκέστηκε στο να ανεβάσει απλά μία φωτογραφία στο Instagram account της με μία ευχή στον μέχρι τότε σύντροφο της. Πιστεύεις πως μπορεί να τα ξαναβρούν;

Διάβασε ακόμη:

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Bieber, μετά τον χωρισμό. Δες τις φωτογραφίες του