H Rihanna τα βάζει με το Snapchat με αφορμή την προσβλητική διαφήμισή του

H Rihanna τα βάζει με το Snapchat με αφορμή την προσβλητική διαφήμισή του

Το περιστατικό που φέρνει μνήμες από τον ξυλοδαρμό της.

Το Snapchat βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με αφορμή μια προσβλητική διαφήμισή του που πρότεινε στους χρήστες να «χαστουκίσουν τη Rihanna».Το concept της διαφήμισης ήταν ότι ο χρήστης καλούνταν να διαλέξει αν προτιμάει «να χτυπήσει τον Chris Brown» ή να «χαστουκίσει τη Rihanna». Πολλοί από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας, που το 2009 είχε δεχθεί επίθεση από τον τότε σύντροφό της, Chris Brown, έσπευσαν να κατηγορήσουν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για προβολή περιεχομένου που προωθεί την ενδοοικογενειακή βία.

Αν και το Snapchat απολογήθηκε και απέσυρε τη διαφήμιση, λέγοντας πως αυτή παραβιάζει την πολιτική του αλλά «εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε κατά λάθος», η Rihanna έσπευσε μέσω των Instagram stories της να ενώσει τη φωνή της με όσους υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα ασυγχώρητο λάθος: «Snapchat, ξέρω ότι ξέρεις ήδη πως δεν είσαι το αγαπημένο μου app. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω ποιο ήταν το νόημα όλου αυτού του χάους. Ξόδεψες χρήματα για να εικονογραφήσεις κάτι που είχε σκοπό ξεκάθαρα να κάνει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να νιώσουν ντροπή ενώ εσύ κάνεις πλάκα εις βάρος τους. Δεν το κάνω αυτό για να υπερασπιστώ τα δικά μου προσωπικά συναισθήματα, έτσι κι αλλιώς δεν έχω πολλά, αλλά το κάνω για όλες τις γυναίκες, τα παιδιά και τους άνδρες εκεί έξω που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν και ειδικά για εκείνους που δεν έχουν ακόμα βρει τη δύναμη να μιλήσουν γι’ αυτό. Μας απογοήτευες» έγραψε η ίδια.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου μηνύματος από τη Rihanna, το Snapchat έβλεπε ήδη τη μετοχή του να καταγράφει πτώση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Δες ακόμα: Η πιο εξωφρενική είδηση για την Kim Kardashian μόλις επιβεβαιώθηκε και μάλιστα από την ίδια!