Η Jennifer Garner έχει νέο σύντροφο και είναι star του Hollywood

Η Jennifer Garner έχει νέο σύντροφο και είναι star του Hollywood

Πάει μήπως κάπου το μυαλό σου;

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να έχει έναν νέο σύντροφο στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Ben Affleck. Το πιο «εντυπωσιακό» βέβαια είναι πως αυτός είναι και single και όμορφος και star του Hollywood. Η Jennifer Garner και ο ηθοποιός πρωταγωνίστησαν μαζί στη ρομαντική κομεντί Love, Simon και έκτοτε είναι αρκετοί αυτοί που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Ο Josh Duhamel όμως, ο πρώην σύζυγος της Fergie και πανέμορφος ηθοποιός μίλησε για τις φήμες αυτές και ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο γύρω από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Jennifer Garner. Μεταξύ μας, και εμείς αν βλέπαμε δύο ηθοποιούς single, όμορφους και πετυχημένους να «φλερτάρουν» στα γυρίσματα, σίγουρα θα πιστεύουμε πως συμβαίνει κάτι περισσότερο.

Ωστόσο ο sexy ηθοποιός ανέφερε στο E!News: «Πραγματικά με εντυπωσιάζουν μερικά πράγματα που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Σκέφτομαι πραγματικά, μα πως γίνεται να είναι νόμιμο αυτό; Προσπαθώ να μην το σχολιάσω, είναι ό,τι είναι και αποτελεί μέρος του «παιχνιδιού». Με τα λεγόμενα αυτά πάντως εμείς καταλάβαμε πως οι δύο stars δεν είναι ζευγάρι και πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, πέρα από μία καλή φιλία.

Εσύ τι πιστεύεις;

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και κυκλοφορεί με crop top