Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας. Η star ποζάρει στη μπανιέρα της ολόγυμνη & τρελαίνει το διαδίκτυο

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας. Η star ποζάρει στη μπανιέρα της ολόγυμνη & τρελαίνει το διαδίκτυο

Οι stars το έχουν κάνει μόδα πια

Η Kim Kardashian μπορεί να είναι αυτή που έχει κάνει μόδα τις γυμνές selfies, όμως οι stars που την «αντιγράφουν» κάθε τόσο δεν είναι και λίγες. Και αυτήν τη φορά έχουμε μία ακόμη νεαρή star, η οποία θεώρησε πως μπορούσε να κάνει το μπάνιο της, αλλά και να απαθανατίσει τον εαυτό της ολόγυμνο μέσα στη μπανιέρα. Μπορεί η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό να είναι η Emily Ratajkowski -και δικαιολογημένα- όμως αυτήν τη φορά μία άλλη της πήρε την θέση.

Η Iggy Azalea δεν άφησε τίποτα στην φαντασία μας, όταν δημοσίευσε στιγμές από το μπάνιο της, στο οποίο φυσικά και ήταν ολόγυμνη. Η 27χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας δείξει λίγο τις θανατηφόρες αναλογίες της, ποζάροντας ολόγυμνη στο μπάνιο της και μέσα στη μπανιέρα, καλύπτοντας φυσικά τα επίμαχα σημεία της είτε με τα χέρια της, είτε βάζοντας έτσι το σώμα της στο νερό ώστε να μην φανεί κάτι.

Επάνω στα stories που τράβηξε έγραψε τη λέξη «hours» (aka ώρες), αναφερόμενη προφανώς, στο πόσες ώρες ξοδεύει χαλαρώνοντας και κάνοντας αφρόλουτρο. Μία ακόμη star λοιπόν προστέθηκε στη λίστα και είμαστε σίγουρες, πως το επόμενο «χτύπημα» της δεν θα αργήσει να έρθει και αυτήν τη φορά θα είναι ακόμη πιο προκλητικό.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η νέα φωτογραφία της Stormi που δημοσίευσε η Kylie Jenner, είναι απλά υπέροχη