Πόσο καιρό έχουμε να τη δούμε; Η Keira Knightley σε μία σπάνια εμφάνιση της και φορώντας νυφικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο καιρό έχουμε να τη δούμε; Η Keira Knightley σε μία σπάνια εμφάνιση της και φορώντας νυφικό

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Από τότε που η Keira Knightley έγινε μανούλα την βλέπουμε όλο και πιο σπάνια και δεν σου κρύβουμε πως έχει λείψει αρκετά η παρουσία της στον χώρο. Κάνει ελάχιστες και επιλεκτικές εμφανίσεις, όμως είναι πάντα όμορφη και κομψή και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και την εκτιμάμε τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για το ταλέντο της ως μαμά.

Σε αυτήν την τελευταία της εμφάνιση όμως, ο φωτογραφικός φακός δεν την απαθανάτισε με την κόρη της, αλλά με τον ηθοποιό Adam Bakri σε τρυφερές στιγμές και να φορά νυφικό. Μην σκέφτεσαι διάφορα, θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι συμβαίνει. Η Keira πρωταγωνιστεί στο πολιτικό δράμα Official Secrets και οι παπαράτσι την τσάκωσαν στα γυρίσματα της ταινίας αυτής.

Η ηθοποιός υποδύεται την Katharine Gun και απαθανατίστηκε αγκαλιά με τον συμπρωταγωνιστή της Adam φορώντας κι ένα νυφικό. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας, αλλά και της σκηνής που γύριζαν, όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν έχει αλλάξει και πολύ από την τελευταία φορά που την είδαμε.

Την ίδια μέρα ο φακός την απαθανάτισε και σε έξοδο της, ντυμένη μάλιστα αρκετά casual και φυσικά χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ναι, είναι η Keira που όλοι αγαπήσαμε και ακόμη και αμακιγιάριστη είναι υπέροχη.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας. Η star ποζάρει στη μπανιέρα της ολόγυμνη & τρελαίνει το διαδίκτυο