Η νέα κίνηση του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο, θα συζητηθεί σίγουρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα κίνηση του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο, θα συζητηθεί σίγουρα

Και σίγουρα δεν θα αρέσει πολύ στην βασίλισσα Ελισάβετ

Την προηγούμενη Δευτέρα η Meghan Markle έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με την βασίλισσα Ελισάβετ, από τότε που αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Harry και ήταν, ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν είχε γίνει ακόμη. Πλέον όλοι επικεντρώνονται στις ετοιμασίες του γάμου της χρονιάς (19 Μαΐου), αλλά και στην γέννηση του τρίτου παιδιού των Kate και William, λίγο πιο πριν.

Κι ενώ εμείς φανταζόμαστε πως θα είναι πάνω κάτω αυτός ο γάμος -σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό- ο πρίγκιπας Harry προχώρησε σε μία κίνηση, η οποία τον ανέβασε ακόμη πιο πολύ στα μάτια μας και την οποία αν μάθει η βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον δεν θα ενθουσιαστεί και πολύ. Η κίνηση αυτή λοιπό του Harry έχει να κάνει με την περιουσία του, αλλά και με τον γάμο του. Πάει κάπου το μυαλό σου;

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες ο Harry είναι απόλυτα σίγουρος πως ο γάμος του με την Meghan Markle θα είναι απόλυτα επιτυχημένος -αυτό είναι σίγουρο- και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υπογράψουν προγαμιαίο συμφωνητικό, προκειμένου να διασφαλίσει την αξίας 42 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του.

Θεωρείς πως ένα καρδιακό θα το πάθει η Ελισάβετ μόλις μάθει αυτήν την απόφαση του εγγονού της Harry;

Διάβασε ακόμη:

Η βασίλισσα Ελισσάβετ έδωσε κι επίσημα την συγκατάθεση της για τον γάμο πρίγκιπα Harry-Meghan Markle