Τί άλλαξε ο πρίγκιπας Harry για τα μάτια της Meghan Markle;

Πατουχέα Μαριάννα
Τί άλλαξε ο πρίγκιπας Harry για τα μάτια της Meghan Markle;

Ο γάμος του ζευγαριού έχει ήδη οριστεί για τις 19 Μαΐου 2018 όμως μέχρι να φτάσουμε εκεί πολλά έχουν συμβεί.

Και μπορεί να νομίζεις πως ένας πρίγκιπας δεν έχει ανασφάλειες όταν φλερτάρει ή δεν κάνει προσπάθειες για τη σχέση του αφού όλες ονειρεύονται έναν πρίγκιπα αλλά γελιέσαι. Ο πρίγκιπας Harry έκανε μια μεγάλη αλλαγή για να εντυπωσιάσει την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Φημολογείται ότι ο Πρίγκιπας Harry έλαβε δραστικά μέτρα για να εντυπωσιάσει την μέλλουσα σύζυγό του αλλάζοντας τις συνήθειές του. Μάλιστα, λέγεται πως αναδιαμόρφωσε τελείως το πρόγραμμα διατροφής και καθημερινής γυμναστικής του προκειμένου να συμβαδίσει με τον υγιεινό τρόπο ζωής της Meghan Markle.

Βέβαια, στην αλλαγή αυτή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και το οικογενειακό περιβάλλον της επικείμενης συζύγου του. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Meghan είναι καθηγήτρια γιόγκα κι έτσι η ηθοποιός ανέκαθεν έτρεφε μεγάλη αγάπη για την άσκηση αυτή, η οποία αργότερα επηρέασε και τον Harry.

Η ρουτίνα της ηθοποιού περιλαμβάνει την έναρξη των περισσότερων ημερών με μια προπόνηση γιόγκα και την επακόλουθη κατανάλωση πράσινων χυμών, γεγονός που δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον Πρίγκιπα.

«Πέρα από την απώλεια βάρους, ο Πρίγκιπας καπνίζει εμφανώς λιγότερο και έχει περιορίσει κατά πολύ τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει» επισημαίνει το φιλικό του περιβάλλον στην βιογραφία του που αναμένεται να εκδοθεί από την δημοσιογράφο Kate Nichοll.

Παράλληλα, αναφέρεται πως στις αρχές του περασμένου χρόνου το πριγκιπικό ζεύγος περνούσε πολλές ώρες κάνοντας γυμναστική μαζί έχοντας, έτσι, την δυνατότητα τόσο να γυμναστούν όσο και να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Αδιαμφισβήτητα, λοιπόν, η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιρροή.

Δες επίσης:

Η Meghan Markle μας έδωσε άλλο ένα hint από τη γαμήλια εμφάνισή της