Survivor 2: Θέλεις ή δεν θέλεις να φύγει η Σπυροπούλου το βράδυ;

Διονυσία Ζαπατίνα
Survivor 2: Θέλεις ή δεν θέλεις να φύγει η Σπυροπούλου το βράδυ;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα της ημέρας για το σημερινό Survivor

Το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην 5η της υποψηφιότητα για αποχώρηση (5η και φαρμακερή;) θα δει τελικά την πόρτα της εξόδου από το πετυχημένο reality επιβίωσης.

Και τουλάχιστον για εμάς αυτά τα δύο ερωτήματα είναι… βασανιστικά. Και μάλλον και για εσάς απ' ότι φάνηκε και από τις αντιδράσεις στα Social Media τόσο υπέρ όσο και κατά της Κωνσταντίνας με κύριο γνώμονα τις αθλητικές της επιδόσεις στο παιχνίδι και της ήττες που έχει κοστίσει η παρουσία της στην ομάδα των διασήμων όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Γιατί θέματα συμπεριφοράς δεν έχουμε δει για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Αντιθέτως η Κωνσταντίνα μας έχει προσφέρει άφθονα χαμόγελα με τις ατάκες της, τα πειράγματα, τον αυτοσαρκασμό της και τις, επικές πια, απορίες της ιδιαίτερα στα παιχνίδια των ερωτήσεων.

Και μεταξύ μας τώρα, οι ήττες της Κωνσταντίνας στο Survivor 2 είναι εν μέρει και θέμα λάθος στρατηγικής στα ματσαρίσματα. Εμείς στη θέση των διασήμων θα την βάζαμε να παίζει πάντα με την δυνατή παίκτρια των αντιπάλων, δηλαδή την Μελίνα κι ας χάσει, έτσι ώστε οι δικές μας δυνατές όπως η Δαλάκα και η Όλγα -όπως απέμειναν πριν την είσοδο των νέων ή η Ξένια νωρίτερα- να παίρνουν τις νίκες πιο χαλαρά από τις άλλες -Βιργινία, Ροδάνθη κλπ- αντί να τσακίζονται για να νικήσουν ντε και καλά την Μελίνα, που δεν το πετύχαιναν κιόλας τις πιο πολλές φορές.

Και μη μας πείτε ότι η Λάουρα πέρυσι πήγαινε πιο γρήγορα από την Κωνσταντίνα, γιατί το βλέπαμε κι εμείς και ξέρουμε. Απλά η Κωνσταντίνα, σε σχέση με την Λάουρα, είναι λιγότερο συμπαθής, λόγω πρότερου βίου, στο τηλεοπτικό κοινό. Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά μπορεί να άλλαξε. Τί; Όχι; Μπορεί να έχετε και δίκιο, το μέλλον θα δείξει.

Αν πάντως, όπως φημολογείται, είναι αυτή που θα αποχωρήσει το βράδυ από το Survivor 2 ομολογούμε ότι θα μας λείψει. Γιατί είτε την συμπαθούμε, είτε όχι, δεν γίνεται να μην της αναγνωρίσουμε πως η παρουσία της φέτος έκανε το Survivor 2018 πιο ενδιαφέρον. Ευτυχώς ήρθε ο Χάρος (Σώζων Παλαίστρος) και θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την απώλεια αυτή. Κι αυτή είναι μια φράση που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα γράψουμε.