Survivor 2: Το νέο αγώνισμα και τα δύο τεράστια έπαθλα που κανείς δεν περίμενε!

Survivor 2: Το νέο αγώνισμα και τα δύο τεράστια έπαθλα που κανείς δεν περίμενε!

Όσα ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Survivor της Πέμπτης

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor 2 την Πέμπτη, αφού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός νέου αγωνίσματος, το οποίο θα διεξάγεται εβδομαδιαία και θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να διεκδικήσουν δύο πραγματικά μεγάλα έπαθλα.

Το αγώνισμα θα έχει τη μορφή ενός κλασικού στίβου μάχης, ωστόσο θα είναι ατομικό. Οι παίκτες δεν θα χωρίζονται δηλαδή σε Μαχητές και Διάσημους, αλλά θα παίζουν ο καθένας για τον εαυτό του. Όπως εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης, από αυτό το αγώνισμα οι παίκτες θα κερδίζουν κάποια «σύμβολα». «Τα σύμβολα αυτά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε δυο μεγάλα ατομικά έπαθλα» ανέφερε.

Το πρώτο έπαθλο που διεκδικούν οι παίκτες: «Στο σύντομο μέλλον θα έχετε τη δυνατότητα, με όσο περισσότερα σύμβολα έχετε κερδίσει, να είστε αυτός που θα συναντήσει εδώ, στη Δομινικανή Δημοκρατία, την οικογένειά του» αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, προκαλώντας αίσθηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όσο για το δεύτερο έπαθλο: «Με όσο περισσότερα σύμβολα συγκεντρώνετε κερδίζοντας στο συγκεκριμένο αγώνισμα, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα εισιτήριο που θα σας πάει απευθείας στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor» είπε ο παρουσιαστής.

Δες το βίντεο με την ανακοίνωση του νέου αγωνίσματος και των δύο επάθλων:



Δες ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε κινητό στο Survivor