Εντοπίστηκε και άλλος παίκτης του Survivor να έχει επαφή με το κινητό του;

Εντοπίστηκε και άλλος παίκτης του Survivor να έχει επαφή με το κινητό του;

Ποιος έδειξε να είναι ενεργός στα social media;

Πριν από λίγα 24ωρα είχε προκληθεί ένα αρκετά μεγάλο μπέρδεμα γύρω από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιώργος Λιανός. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν πως στο βάθος της φωτογραφίας φαινόταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κινητό στο χέρι. Βέβαια ποτέ δε διαψεύστηκε επίσημα κάτι τέτοιο απλά η χθεσινή της αποχώρηση μας έκανε να θεωρήσουμε πως η λήψη της έγινε, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι επιβίωσης. Μπορεί βέβαια να μην κρατούσε κιόλας κινητό. Μαντεψιές κάνουμε.

Χαμός όμως γίνεται τις τελευταίες ώρες και με τον instagram λογαριασμό του Σώζων Χάρου. Τα άτομα που ακολουθεί αυξήθηκαν κατά τον αριθμό τρία και το μυαλό όλων πήγε στο... «κακό». Μήπως είχε προόσβαση στο κινητό του; Μήπως μπήκε ο ίδιος στο instagram;

Κατά τη γνώμη μας, μάλλον τον λογαριασμό του τον χειρίζεται κάποιος άλλος αυτές τις ημέρες. Μεταξύ μας πάντα υπάρχει κάποιος φίλος, φίλη, αδερφός, αδερφή που ξέρεις τους κωδικούς μου. Οι παίκτες πάντως δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα κινητό, όπως αναφέρεται και στους κανονισμούς του Survivor. Επίσης ας μην ξεχνάμε και τα αιτήματα φιλίας που ίσως να ήταν σε αναμονή όσο εκείνος «αγωνίζεται» στον Άγιο Δομίνικο.

Δες επίσης:

Survivor 2: Το νέο αγώνισμα και τα δύο τεράστια έπαθλα που κανείς δεν περίμενε!