Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton έχει πολύ μεγαλύτερη κοιλιά σε αυτήν την εγκυμοσύνη της

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton έχει πολύ μεγαλύτερη κοιλιά σε αυτήν την εγκυμοσύνη της

Η απάντηση μόλις αποκαλύφθηκε

Την τρίτη εγκυμοσύνη της διανύει η Kate Middleton, η οποία σε λιγότερο από έναν μήνα θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδάκι, του οποίου το φύλο ωστόσο δεν έχουμε μάθει ακόμη. Και όπως μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου από όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει αυτό το διάστημα έχει διατηρήσει ένα άψογο κορμί και σε αυτήν την εγκυμοσύνη της.

Τα κιλά που έχει πάρει είναι ελάχιστα και είναι εμφανή κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα στα μάγουλα της. Και κάπου εδώ θα αναρωτηθείς -ορθώς- γιατί έχει τόσο μεγάλη κοιλιά, από την στιγμή που δεν έχει πάρει τόσα κιλά. Όπως οι ειδικοί αναφέρουν η κοιλίτσα της Kate είναι πολύ πιο μεγάλη από ότι ήταν όταν βρισκόταν στον ίδιο μήνα εγκυμοσύνης στον George και τη Charlotte.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πώς η Δούκισσα έμοιαζε ελάχιστα έγκυος στα τελευταία στάδια των προηγούμενων εγκυμοσυνών της, σε αντίθεση με αυτή την τρίτη εγκυμοσύνη της. Σύμφωνα λοιπόν, με την Aly Dilks, μια πρώην μαία, η οποία είναι διευθύντρια της The Women's Health Clinic, δήλωσε ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν ήδη γεννήσει δύο φορές νωρίτερα θα έχουν μεγαλύτερη κοιλιά σε επακόλουθες εγκυμοσύνες.

«Βασικά, κάθε εγκυμοσύνη θα έχει τις δικές της διαφορές και ομοιότητες, αλλά είναι γενικά αναμενόμενο ότι οι γυναίκες που κάνουν περισσότερα παιδιά θα έχουν και μεγαλύτερη κοιλίτσα», ανέφερε η Aly. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο οργανισμός γνωρίζει απλά τι πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει χώρο για τη νέα άφιξη και ότι έχει καταφέρει να φροντίσει ώστε το μωρό να τρέφεται επαρκώς.

«Στην διάρκεια την πρώτης εγκυμοσύνης το σώμα χρησιμοποιεί ορμόνες για να κάνει αλλαγές για να φιλοξενήσει το μωρό. Καθώς τα κελύφη των πλευρών διευρύνονται και η μήτρα επεκτείνεται, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να δημιουργηθεί μια πραγματικά φουσκωμένη κοιλιά. Με τη δεύτερη εγκυμοσύνη, τα κελύφη των πλευρών έχουν ήδη διευρυνθεί δίνοντας στην μήτρα αρκετό χρόνο και χώρο να επεκταθεί και το μωρό να βγει πιο γρήγορα.

Σε επακόλουθες εγκυμοσύνες το σώμα έχει πια μια αίσθηση μυϊκής μνήμης, έτσι η κοιλιά μεγαλώνει περισσότερο και πιο γρήγορα, ώστε να κάνει τον κατάλληλο χώρο για το μωρό», τάδε έφη η Aly Dilks και κάπως έτσι μας έλυσε την απορία για την πολύ μεγάλη κοιλίτσα της Kate.

Διάβασε ακόμη:

Η Kate Middleton γεννάει και αυτή είναι η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα