Oops! Είναι αυτό το χειρότερο photoshop που έχει κάνει ποτέ η Kim Kardashian σε φωτογραφία της;

Oops! Είναι αυτό το χειρότερο photoshop που έχει κάνει ποτέ η Kim Kardashian σε φωτογραφία της;

Οι fans δεν την άφησαν σε ησυχία

Είναι γνωστό -και αποδεκτό πια- πως οι φωτογραφίες της Kim Kardashian που βλέπουμε στο Instagram account της κατά κύριο λόγο, δεν είναι πάντα οι αληθινές και πρωτότυπες. Πάντα υπάρχει λίγο photoshop σε αυτές, απλά αν δεν έχεις την πρωτότυπη, δύσκολα καταλαβαίνεις την διαφορά. Οπότε δέχεσαι αυτό που βλέπεις.

Αυτό όμως δεν συνέβη και αυτήν τη φορά για την Kim, που ανέβασε στα social media της μία φωτογραφία από έξοδο της, την οποία ομολογουμένως είχε φιξάρει αρκετά. Μάζεψε λίγο μεσούλα, λίγο μπρατσάκι και μέσα σε όλα αυτά συρρίκνωσε ένα αμάξι, ένα κτίριο και άλλαξε λίγο και την κατεύθυνση των λευκών γραμμών στο δρόμο.

Ναι, αυτήν τη φορά η φωτογραφία που ανέβασε η reality star κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο στην φυσιολογική της μορφή, με εμφανή πια τα σημάδια, στα οποία και έκανε photoshop η Kim. Και αν μας ρωτάς ναι, είναι το χειρότερο photoshop που έχει κάνει ποτέ, γιατί αφενός δεν προσπάθησε να μην αλλοιώσει την φωτογραφία και αφετέρου κατά την άποψη μας, ήταν πολύ όμορφη πριν την επεξεργασία και δεν φαινόταν καμία απολύτως ατέλεια. Οι ακόλουθοι της πάντως δεν την άφησαν ασχολίαστη την λήψη αυτή, γράφοντας της πως είναι το πιο άσχημο photoshop που έχει κάνει ποτέ της.

Δες τις φωτογραφίες και τις διαφορές τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 500,000 δολάρια για να μοιάσει στην Kim Kardashian και πλέον είναι κάπως έτσι