Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έμαθαν το φύλο του μωρού τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έμαθαν το φύλο του μωρού τους;

Αδερφό ή αδερφή θα αποκτήσουν τελικά ο George και η Charlotte;

Είκοσι δύο μέρες μένουν μέχρι την ημέρα που η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας τους -αν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες για την ημερομηνία είναι αληθή- και ακόμη δεν έχουμε μάθει αν το πριγκιπικό ζεύγος θα αποκτήσει αγόρι ή κοριτσάκι. Βλέπεις από τις εμφανίσεις της δεν καταφέραμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, οπότε μάλλον στην γέννα θα το ανακαλύψουμε.

Ή μήπως όχι; Μήπως το ζευγάρι έχει μάθει το φύλο του και δεν μας το έχει αποκαλύψει; Κάποιες φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα θέλουν τον William και την Kate να γνωρίζουν το φύλο του, ωστόσο πηγές μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον αναφέρουν πως αυτό δεν συμβαίνει. Απ’ ό,τι φαίνεται το πριγκιπικό ζεύγος έχει ζητήσει να μην μάθει αν είναι αγόρι ή κορίτσι μέχρι αυτό να γεννηθεί και πλέον έχουν ακόμη περισσότερη αγωνία.

«Ο William και η Kate δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού και ανυπομονούν να το ανακαλύψουν τις επόμενες ημέρες. Είναι δύσκολο να είσαι τελείως προετοιμασμένος, όταν δεν γνωρίζεις αν είναι αγόρι ή κορίτσι», αναφέρει μία πηγή στο E! News. Υπομονή λοιπόν μερικές ημέρες ακόμη. Μαζί με τον Δούκα κα τη Δούκισσα του Cambridge θα μάθουμε κι εμείς το φύλο του μωρού τους.

Διάβασε ακόμη:

Η Kate Middleton γεννάει και αυτή είναι η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton έχει πολύ μεγαλύτερη κοιλιά σε αυτήν την εγκυμοσύνη της