Η Jessica Biel αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δύσκολη γέννα της

Η Jessica Biel αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δύσκολη γέννα της

Η ίδια δήλωσε «Ήμουν εξαντλημένη, απογοητευμένη και σοκαρισμένη».

Η Jessica Biel προσπαθεί να κρατά τις οικογενειακές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν επιθυμεί να βλέπει πολλές φωτογραφίες του γιου της στα περιοδικά και για αυτό τα πλάνα του είναι συλλεκτικά. Γενικώς και σα ζευγάρι με τον Justin Timberlake δεν προκαλούν, ούτε δημιουργούν ίντριγκες γύρω από τη σχέση τους.

Πριν από μερικές ώρες διαβάσαμε στα ξένα έντυπα για την δύσκολη γέννα που είχε η ίδια πριν από μερικά χρόνια. Η πρώην νταντά του ζευγαριού, Connie Simpson έγραψε ένα βιβλίο γύρω από τα μωρά και μέσα σε αυτό υπήρχε και ένα αφιέρωμα στην Jessica Biel. Οι δυο τους είχαν αποφασίσει ο μικρός Silas να γεννηθεί στο σπίτι τους αλλά τελικά η Biel οδηγήθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο και γέννησε με καισαρική.

Η Jessica Biel είχε μία δύσκολη γέννα και η ίδια δήλωσε πως κατά την επιστροφή της στο σπίτι ένιωθε εξαντλημένη, απογοητευμένη και σοκαρισμένη». Έπαθε εμμονή με τα βιολογικά τρόφιμα σε σημείο παραφροσύνης καθώς θεωρούσε πως μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο, οι τροφές αυτές ήταν οι μοναδικά ωφέλιμες για το μωρό της.


https://www.instagram.com/p/Ba7ic35FZ5D

Μετά από λίγους μήνες με το μωρό στο σπίτι η οικογένεια δέχθηκε την βοήθεια της νταντάς Connie.

Δες και αυτό:

Ο μπαμπάς της Meghan Markle σε μία σπάνια εμφάνιση