Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μία από τις πιο σέξι της φωτογραφίσεις

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μία από τις πιο σέξι της φωτογραφίσεις

Δες την τελευταία της ανάρτηση και περιμένουμε την απάντηση σου

Αν γνωρίζεις από stars του εξωτερικού, θα ξέρεις πως η Elle Mcpherson έχει το παρατσούκλι «The body» και όχι άδικα αν σκεφτείς πως είναι 54 ετών και έχει κορμί που θα ζήλευε ακόμη και 20χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret. Αυτό ακριβώς λοιπόν, πιστεύουμε και εμείς για την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια διανύει το 38ο έτος της ηλικίας της, όμως αυτό όχι απλά δεν της φαίνεται, έχει επιπλέον κι ένα κορμί που κάθε φορά που την βλέπουμε μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Βέβαια να σου πούμε πως το κορίτσι αυτό, την ιδρώνει πολύ τη φανέλα για να έχει το σώμα αυτό και το βλέπουμε συχνά πυκνά μέσα από το Instagram account της.

Και ιδού τα αποτελέσματα: η παρουσιάστρια ποζάρει με κοντό σορτσάκι κι εμείς εκτός από τα καλλίγραμμα πόδια της, θαυμάζουμε και την απίστευτα γραμμωμένη και επίπεδη κοιλιά της. Κάπου εδώ να σημειώσουμε επίσης πως το σώμα αυτό έχει γεννήσει και δύο παιδιά. Άσε λοιπόν κάτω το κρουασάν σοκολάτας, πιάσε το σχοινάκι σου και ετοιμάσου, γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει.

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: Ποιος παίκτης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο;