Η Χριστίνα Μπόμπα σε νέες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο

Πατουχέα Μαριάννα
Η Χριστίνα Μπόμπα σε νέες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο

Χριστίνα τι είναι αυτά που βλέπουμε;

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, αφού ο γνωστός παρουσιαστής δε θα μπορούσε να έχει στο πλάι του ένα πιο adventurous κορίτσι από την όμορφη Χριστίνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη της για τα ζώα, τον αθλητισμό αλλά κυρίως για τα ταξίδια. Σε ένα από αυτά, το πιο πρόσφατο στον Άγιο Δομίνικο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους άλλη μια εμπειρία της.

Ξεκινώντας για μια εκδρομή στους καταρράκτες El Limon επέλεξε ένα άκρως boho look φορώντας ένα off-shoulder crop top και jean σορτσάκι τα οποία συνδύασε με μπλε σαγιονάρες. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή, βέβαια, δεν ήταν το look της αλλά ο «νέος της φίλος» όπως μας τον σύστησε. Κι όχι, δεν πρόκειται για κάποιον που τόλμησε να πάρει την θέση του Σάκη, αλλά για ένα μικρό και όμορφο άλογο πάνω στο οποίο φωτογραφήθηκε.

Η αγάπη της Χριστίνας για τα ζώα ήταν ανέκαθεν εμφανής αφού ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να μας ποστάρει τους τετράποδους φίλους που συναντάει στα ταξίδια της. Είχαμε δει σκυλάκια και γατάκια στην αγκαλιά της αλλά άλογο δεν είχαμε ξαναδεί.

Δες και αυτό:

Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με τη Χριστίνα Μπόμπα;