Δείτε που περνούν τις διακοπές του Πάσχα Αραβανή- Οικονομόπουλος και κλάψτε μαζί μας

Διονυσία Ζαπατίνα
Δείτε που περνούν τις διακοπές του Πάσχα Αραβανή- Οικονομόπουλος και κλάψτε μαζί μας

Ότι ζηλέψαμε, ζηλέψαμε…

Όχι μόνο γιατί οι δυο τους είναι στο φουλ του έρωτα και δείχνουν πραγματικά να έχουν βρει το άλλο τους μισό και γιατί ομολογουμένως είναι ένα εντυπωσιακό εμφανισιακά ζευγάρι, αλλά και γιατί αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα σε έναν προορισμό όνειρο για πολλούς.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή εδώ και δύο περίπου μέρες απολαμβάνουν σούπερ διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες. Και όχι σε όποια κι όποια ατόλη αλλά σε αυτήν που βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά resorts, το luxurius Anantara Dighu.

Με εντυπωσιακές βίλες τόσο κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας, όσο και σούπερ σουίτες πάνω στο νερό. Φτηνό δεν το λες, αφού αν κλείσεις αρκετά νωρίς (κανά, δυο μήνες πριν πας) οι τιμές κυμαίνονται από τα 380-900 Ευρώ την βραδιά για τα απλά σπιτάκια και μπορεί να φτάσουν και τα 2.230 Ευρώ την βραδιά για τις lux σουίτες που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα… (για τους πρωινούς τύπους η θέα προς την ανατολή του ηλίου είναι κατά τι φθηνότερη) και προσφέρουν στο πακέτο εκτός από πρωινό, δείπνο, yoga και spa. Πάλι καλά…

Αν και το χρώμα μας όταν το είδαμε πλησίασε αυτό των πρασινογάλαζων νερών είπαμε να μην κολαστούμε μέρες που είναι και οφείλουμε να χειροκροτήσουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο που την έχει την Ευαγγελία του βασίλισσα. Την τύχη της να είχαμε… (και την εμφάνισή της, δεν θα την αρνιόμασταν).