Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Chicago West είναι όπως ακριβώς την φανταζόσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Chicago West είναι όπως ακριβώς την φανταζόσουν

Το πιο όμορφο οικογενειακό πορτραίτο

Μπορεί το Instagram account της Kim Kardashian ως επί των πλείστων να περιέχει φωτογραφίες της ίδιας και μάλιστα αρκετά αποκαλυπτικές –έχει αναγάγει τον γυμνισμό σε τέχνη πια- είναι όμως και αυτές οι στιγμές που μπορεί να μας συγκινήσει με ένα και μόνο πλάνο των παιδιών της. Όπως ας πούμε συνέβη με την φωτογραφία του Saint και της μικρής Chicago.

Πλέον έχει αρχίσει κι εκείνη να μας δείχνει την σχεδόν τριών μηνών κόρη της και αλήθεια είναι πολύ πιο όμορφη από όσο μπορούσαμε να την φανταστούμε. Η reality star μάλιστα μόλις εχθές κοινοποίησε και την πρώτη της οιογενειακή selfie. Το πορτραίτο των Kardashian-West ήταν ίσως ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει μέχρι στιγμής και φυσιά δεν μπορέσαμε να μην της δώσουμε το like μας.

Με φόντο τον κήπο του σπιτιού τους στο Hidden Hills, Kim, Kanye, North, Saint και Chicago Kardashian –West μας χάρισαν ένα απίστευτα όμορφο στιγμιότυπο. Η μικρή Chicago ειδικά ήταν για εμάς αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού είχε χαλαρώσει στην αγκαλιά της μαμάς της και κοιμόταν κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Νομίζω πως δεν μπορείτε να κατάλαβετε πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις μία καλή οικογενειακή φωτογραφία. Αυτό ήταν ό,τι προλάβαμε να κάνουμε πριν αρχίσουν να κλαίνε και τα τρία παιδιά. Νομίζω έκλαψα κι εγώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η reality star και –αν δεν την είδες- μάλλον ήρθε η ώρα να τη δεις.

Απόλαυσε την όμορφη οικογένεια στη gallery παρακάτω και κάνε απαραιτήτως like στο post της.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian στράβωσε (ξανά) πόρτα για να φανεί πιο αδύνατη