Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο της και η φωτογραφία της στο Instagram

Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο της και η φωτογραφία της στο Instagram

Δες τι ανέβασε η όμορφη ηθοποιός

Αυτό το Πάσχα ήταν για την Αθηνά Οικονομάκου το καλύτερο και το πιο όμορφο, αφού εκτός από το σύζυγο της, είχε στο πλευρό της και τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος γεννήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες γεμίζοντας ευτυχία και αγάπη την καρδιά της ηθοποιού.

Η Αθηνά και ο σύζυγος της διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή τους και αυτό είναι κάτι που εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε με λόγια. Δεν ξέρουμε που περνάει τις διακοπές του Πάσχα το ζευγάρι -μιας και δεν μας έχουν δώσει κάποιο hint- ξέρουμε όμως πως είναι κάπου πολύ όμορφα, αφού είναι οι τρεις τους.

Λίγο μετά την Ανάσταση η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία στοaccount της, όπου φαίνεται το χέρι της ίδιας και του συζύγου της να κρατούν τις λαμπάδες τους. «Χρόνια πολλά σε όλους!!Χριστός Ανέστη?!!!Υγεία και Ευτυχία!!!! Wishing you a very Happy Easter that is filled with plenty of love and happiness? #HappyEaster #Easter2018 #family #love #BestEasterEver #us», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, με την τοποθεσία όπου βρισκόταν να γράφει «somewhere special» (aka Κάπου ιδιαίτερα).

Και είμαστε σίγουρες πως ήταν πράγματι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Η πρώτη βόλτα με τον γιο τους