Khloe Kardashian: Η νέα εξέλιξη στη ζωή της, θα βγάλει την Kris Jenner εκτός εαυτού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Η νέα εξέλιξη στη ζωή της, θα βγάλει την Kris Jenner εκτός εαυτού

Μήπως να μην της το έλεγε καθόλου;

Για πάνω από μία δεκαετία η Khloe Kardashian άφηνε τις κάμερες να ελέγχουν και να είναι παρούσες σε πολύ προσωπικές της στιγμές, αλλά και στις πιο ντροπιαστικές. Το Keeping up with the Kardashians, ήταν εκεί στον γάμο της με τον Lamar Odom, στον δύσκολο χωρισμό της, αλλά και στην πρόσφατη ανακοίνωση του φύλου του μωρού της.

Η ίδια άλλωστε έχει πει κάποια στιγμή στο παρελθόν: «Έχουμε επιλέξει να είμαστε όσο ωμοί και ειλικρινείς μπορούμε». Με την κόρη της όμως να φτάνει από μέρα σε μέρα η 33χρονη επιλέγει να φύγει από όλο αυτό και θα σου πούμε τι εννοούμε. Εχθές διάβασες πως η star επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα χρονικό διάστημα και μετά και από αυτήν της την απόφαση η Kris Jenner, μάλλον δεν είναι και πολύ καλά.

Η 33χρονη λοιπόν επέλεξε να αποσυρθεί από το show της οικογένειας Keeping Up With The Kardashians, προκειμένου να αφοσιωθεί στο παιδί και την οικογένεια που πρόκειται να δημιουργήσει με τον Tristan Thomson. Υποψιαζόμαστε πως η Kris Jenner είναι έξαλλη μετά από αυτό.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner έκανε τεστ πατρότητας στη Stormi & οι εξελίξεις δεν είναι αυτές ακριβώς που περίμενες