She’s back: Η Kim Kardashian ποζάρει με το μπικίνι της και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
She’s back: Η Kim Kardashian ποζάρει με το μπικίνι της και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη

Σχεδόν μας έλειψαν οι selfies της

Μπορεί το καλοκαίρι να απέχει περίπου δύο μήνες ακόμη, όμως η Kim Kardashian αποφάσισε πως δεν είναι και πολύ αργά για να μας βάλει σε αυτό το mood και κάπως έτσι μέσα από τα Instagram stories της μας πήρε μαζί της στις εξωτικές της διακοπές στα νησιά Turks και Caicos, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Και μπορεί η θέα να ήταν πραγματικά ένα όνειρο, εκείνη όμως εκτός από τα καταγάλανα νερά επέλεξε να μας δείξει και το εξαιρετικά μαυρισμένο θα λέγαμε, κορμί της. Μα καλά πότε πρόλαβε να μαυρίσει τόσο πολύ;

Ασήμαντη λεπτομέρεια θα σκεφτείς, όταν έχεις μπροστά σου το καλλίγραμμο μαυρισμένο κορμί της μόνο με μπικίνι. Και θα συμφωνήσουμε σε αυτό, μιας και ο χρόνος σταματά όταν η Kim ποζάρει κατά αυτόν τον τρόπο. Λίγες ημέρες πριν γίνει και πάλι θεία, η reality star ξέκλεψε μερικές ημέρες για χαλάρωση και ξεκούραση και φυσικά δεν αντιστάθηκε από το να μας δείξει το sexy της κορμί μέσα στο κόκκινο μικροσκοπικό μπικίνι της.

Η 37χρονη star ανέβασε και πάλι την θερμοκρασία στα ύψη και αυτό μπορείς και μόνη σου να το δεις στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian μας δείχνει την μικρή Chicago σε μία πολύ cute φωτογραφία της