Ο πρίγκιπας William μόλις αποκάλυψε από λάθος το φύλο του τρίτου του παιδιού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας William μόλις αποκάλυψε από λάθος το φύλο του τρίτου του παιδιού

Και ιδού το αποδεικτικό στοιχείο

Και όσο το σκάνδαλο γύρω από την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson, για το αν την απάτησε ή όχι συνεχίζεται, μία νέα πληροφορία σχετικά με την εγκυμοσύνη της Kate Middleton βγήκε στο φως και είναι ίσως η πιο σημαντική από όλες έως σήμερα. Όπως ήδη γνωρίζεις, τόσο ο William, όσο και η Kate μας έχουν ουκ ολίγες φορές πει, πως δεν γνωρίζουν ποιο είναι το φύλο του μωρού τους, όμως όσο περνάει ο καιρός, τόσο και η αγωνία μεγαλώνει. Και δεν σου κρύβουμε πως κι εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε αν ο George και η Charlotte θα αποκτήσουν αδερφό ή αδερφούλα.

Και απ' ό,τι φαίνεται ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτήν την πολύ σημαντική πληροφορία, αφού ο πρίγκιπας William μάλλον αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένουν. Ο σύζυγος της Kate Middleton και μεγάλος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα, πανηγύριζε την Τετάρτη τη νίκη της Aston Villa και αφού έβαλε και το νικητήριο γκολ ο παίκτης, Jack Grealish, ο πρίγκιπας William είπε: "Επιμένω πως το μωρό πρέπει να το βγάλουμε Jack" και αφού το συνειδητοποίησε, έκανε μια παύση, γέλασε και είπε: "ή Jackie".

Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτό όλοι υπέθεσαν και είναι σίγουροι, πως το τρίτο παιδάκι της Δούκισσας και του Δούκα του Cambridge, πρόκειται να ειναι αγόρι. Σε μερικές ημέρες που θα γεννήσει η Kate, θα φανεί αν ήταν σωστή ή όχι η δήλωση του πρίγκιπα William.

Διάβασε ακόμη:

Η Kate Middleton γεννάει από στιγμή σε στιγμή;

Τα στοιχήματα μίλησαν! Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας