10 φώτος που αποδεικνύουν πως η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη είναι πολύ πιο hot απ΄ όσο φαντάζεσαι

10 φώτος που αποδεικνύουν πως η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη είναι πολύ πιο hot απ΄ όσο φαντάζεσαι

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους

Μπορεί στο περσινό Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης να ήταν η ήρεμη δύναμη στην ομάδα των Διασήμων, αυτός που δεν ασχολούνταν με ίντριγκες και γενικά αυτός που χαρακτηρίστηκε ως ο πιο ανέκφραστος άνθρωπος στον πλανήτη γη. Στην πορεία μας απέδειξε πως όχι μόνο δεν είναι ανέκφραστος, αλλά και πως έχει απίστευτο χιούμορ.

Πλέον εκτός από γοητευτικός και μπαμπάς σε ένα πολύ όμορφο έφηβο κορίτσι, είναι και πολύ ερωτευμένος, αφού τα τρυφερά του τετ-α-τετ με τη νέα το σύντροφο δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι. Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα –αυτό είναι το όνομα της- εθεάθησαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να χορεύουν αγκαλιά και αυτό σίγουρα μόνο φιλικό δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις.

Εμείς κάναμε την έρευνα μας και το βρήκαμε το κορίτσι αυτό στο Instagram και η αλήθεια είναι πως ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Η μελαχρινή καλλονή είναι πολύ πιο sexy και hot από αυτό που ίσως νομίζεις και στις παρακάτω φωτογραφίες της gallery θα το ανακαλύψεις και μόνη σου. Το κορίτσι αυτό τα συνδυάζει όλα - και ομορφιά και κορμί- και καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί ο αγαπημένος μας Survivor δεν ξεκολλάει από πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

Διάβασε ακόμη:

Κανένας χωρισμός: Οι δυο stars είναι ακόμη μαζί και είναι φουλ ερωτευμένοι