Aloha vibes: Η Χριστίνα Μπόμπα με αυτήν της τη φωτό μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Aloha vibes: Η Χριστίνα Μπόμπα με αυτήν της τη φωτό μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Και ανυπομονούμε πολύ να έρθει

Και αφού πέρασαν και οι διακοπές του Πάσχα, πλέον έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για την εποχή, την οποία περιμένουμε από πέρυσι. Ναι, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας περίοδος και σε δύο μήνες πια θα είναι εδώ και είμαστε σίγουρες πως ανυπομονείς όσο κι εμείς. Όταν μάλιστα βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο account της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, πιστεύουμε πως φαντάζεσαι έστω και λίγο, πως είσαι εκεί μαζί της.

Ή πως έστω είσαι σε κάποιο νησί με την παρέα σου και απολαμβάνεται ήλιο και θάλασσα. Η Χριστίνα Μπόμπα για μία ακόμη φορά μας έκανε να νοσταλγήσουμε το καλοκαίρι με την φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram. Με φόντο μια γαλαζοπράσινη παραλία και με ένα ήλιο λαμπερό, η όμορφη μελαχρινή πόζαρε με μία Pina Colada στο χέρι και μας θύμισε πως το καλοκαίρι είναι στην επόμενη γωνία.

Είναι περιττό βέβαια για μία ακόμη φορά να σχολιάσουμε την εμφάνιση του κοριτσιού αυτού. Είναι απλά πανέμορφη, που ό,τι και να πούμε εμείς καταντάει γραφικό. Γι’ αυτήν τη ζεστή, αλλά λίγο μουντή Κυριακή, κράτα από την Χριστίνα το υπέροχο χαμόγελο της, ε και το κοκτέιλ.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Χριστίνα Μπόμπα σε νέες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο