Η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!

Πατουχέα Μαριάννα
Η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!

Είχαν χωρίσει το 2016 μετά από δύο χρόνια σχέσης. Πάει πουθενά το μυαλό σου;

Εκείνος Καναδός, εκείνη από το Los Angeles. Εκείνος γλυκούλης και εκείνη πανέμορφη. Σίγουρα έχεις λικνιστεί ή έστω δυναμώσει τον ήχο στο άκουσμα των τραγουδιών του, όπως επίσης, σίγουρα την έχεις χαζέψει σε μια από τις πασαρέλες ή φωτογραφίσεις της. Έλα, τώρα έχω βοηθήσει πολύ.

Οι δυο τους εθεάθησαν στο φεστιβάλ “Coachella” και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκόμενων «είναι σίγουρα και πάλι μαζί». Ο λόγος για την όμορφη Bella Hadid και τον πρώην καλό της Abel Makkonen Tesfaye γνωστό σε όλους ως «The Weeknd» που μάλλον δεν είναι και τόσο.. πρώην.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν είχε καμία πρόθεση να κρύψει τον έρωτά του αφού όλο το βράδυ «η Bella καθόταν στα πόδια του». Μαζί τους φέρεται να ήταν και η Gigi Hadid, η αδερφή της Bella, η οποία μάλλον κρατούσε το φανάρι ούσα μόνη και έρημη.

bella

Κι ενώ το ζευγάρι φαίνεται να είναι και πάλι μαζί, άλλες πηγές αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν στράφηκε αποκλειστικά και μόνο στην Bella εκείνο το βράδυ αλλά και στην γνωστή DJ –και πρώην του Justin Bieber- Chantel Jeffries.

Μα τι γίνεται τελικά;

Διάβασε ακόμα:

Η Bella Hadid, μόλις πήγε το sexiness σε άλλο επίπεδο

Τελικά η απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood δεν ήταν ψέμα! Είναι αυτή η φωτό που το μαρτυρά;