Νέο «επεισόδιο» μεταξύ της βασίλισσας Σοφίας και της Λετίθιας

Νέο «επεισόδιο» μεταξύ της βασίλισσας Σοφίας και της Λετίθιας

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν ξανά την κόντρα πεθεράς και νύφης

Η βασιλική οικογένεια έχει πλέον μπει για τα καλά στο στόχαστρο των media και κάθε κίνηση των μελών της παρατηρείται αρκετά λεπτομερώς. Και καταλαβαίνεις πως η Λετίθια έχει βάλει σκοπό πλέον να δείξει πόσο μονιασμένη είναι με την βασίλισσα Σοφία. Η σκηνή στην οποία τσακώνονταν πριν από μερικές ημέρες παίζεται ακόμη στα social media και όλοι σχολιάζουν τη διαμάχη πεθεράς και νύφης.

Και να που έχουμε και δεύτερο συμβάν.

Η βασίλισσα Λετίθια προσπαθώντας να καλύψει όλο αυτό που έγινε, κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως εκείνη και η βασίλισσα Σοφία είναι αγαπημένες. Όλοι μαζί κατέφτασαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος και οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να τους απαθανατίσουν. Την ώρα, λοιπόν, της πόζας η Λετίθια σπρώχνει την κόρη της να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη γιαγιά της για να μεταφερθεί όλο και πιο καλά το «οικογενειακό και ήπιο» κλίμα που έχουν.

Οι κινήσεις της μπήκαν ξανά στο μικροσκόπιο καθώς πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν πως η Λετίθια το έκανα κάπως άγαρμπα και επειδή ήθελε να «πουλήσει» μία εικόνα αγάπης.



Δες και αυτό:

Η Marie-Chantal σχολιάζει τον τσακωμό της πεθεράς της με τη βασίλισσα Λετίθια